الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متوجه شدم با خانومی که تو فروشگاه بغل مغازمون بوده دوست بوده خودش ادعا داره در حد پیام بوده ولی من ا ...
خب اگه دراین حد بوده یکم سفت وسخت بگیر ببین نقطه ضعفش چیه از اون راه وارد شو من همسرم اصلا تو خانوادشون ندارن همچین چیزی گفتم میرم آبروتم میبرم به خاطر آبروشم که بود به غلت کردن افتاد البته خودش میگه دوستم داره الله واعلم 🙄🙄🙄
زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
همسر منم ایرادای خودشو داره ولی من خیلی دوسش دارم بعضی موارد خیلی خوبه ولی فکر و خیال خواب و خوراک و ...
انشاالله ک بتونی درستش کنی ولی خیانت قابل بخشش نیست
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه