2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدید تونستید فراموش کنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 65 پست
نه یادم نمیره کم رنگ شده ولی از اون آدم متنفرم که باحسادت افتاد وسط زندگیم وبه تباهی مارو کشوند

چقدر زمان میبره کمرنگ بشه؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلی جون نگفتی خیانت درچه حد بوده که ما بتونیم درست قضاوت بکنیم مثلا من خودم برای اولین بار قبل عی ...

جدی بوده در حد رابطه 

متوجه شدم با خانومی که تو فروشگاه بغل مغازمون بوده دوست بوده خودش ادعا داره در حد پیام بوده ولی من ا ...

خب اگه دراین حد بوده یکم سفت وسخت بگیر ببین نقطه ضعفش چیه از اون راه وارد شو من همسرم اصلا تو خانوادشون ندارن همچین چیزی گفتم میرم آبروتم میبرم به خاطر آبروشم که بود به غلت کردن افتاد البته خودش میگه دوستم داره الله واعلم 🙄🙄🙄

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

شاید ۵ یا ۶ سال پیش خودش اعتراف کرد الانم مطمینم خیانت میکنه ولی من دیگه توان روبه رو شدن با خیانتاش ...

پس تمومی نداره 😞

همسر منم ایرادای خودشو داره ولی من خیلی دوسش دارم بعضی موارد خیلی خوبه ولی فکر و خیال خواب و خوراک و ...

انشاالله ک بتونی درستش کنی ولی خیانت قابل بخشش نیست

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
خب اگه دراین حد بوده یکم سفت وسخت بگیر ببین نقطه ضعفش چیه از اون راه وارد شو من همسرم اصلا تو خانواد ...

شوهره منم منو دوست داره مطمینم مزاحمت از سمته اون خانوم بوده ولی این نباید پا میداد منم خیلی اذیتش کردم ولی نمیتونم طلاق بگیرم دوسش دارم 

حق طلاق بگیر واگ خونه داره به اسمت بزن به هیچ عنوان بدون این ضمانتا بر نگرد که کوچیک میشی وکارشو تکر ...

خونه و ماشین و مغازه به نامه منه به اسم خودش فقط یه ماشین داره حق طلاقم میده ماشینم به نامم میزنه ولی اگه بازم تکرار کنه من پای رفتن ندارم 

نمیدونم چرا اجازه میدین بهتون خیانت کنن بابا به خودتون ارزش قاعل شین لباس های خوشگل بپوشین جلو چشش به خودتون برسین بزنین بیرون بی محلی کنین تا مث سگ پشیمون شه جلو چشش تنایی خوشبگذرونین