2777
2789
عنوان

دوستم ی حرفی بهم زد برق از سرم پرید

335 بازدید | 16 پست

گفت تو که شوهرت هم حق طلاق داده هم حضانت فرزند هم حق شغل و مهریه اون زندگیش براش مهم نیست اگه بود این چیزا رو بهت نمی‌داد که......یعنی چی خدایی این حرف ملت چشونه

میخواد پرت کنه

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره میترکه از حسادت به بند کفشت که یعنی چی لبخند بزن بهش 

اخه من همسرم با عشق ازدواج کردیم خانوادم گفتن باید تموم حقوق رو ثبتی به دخترمون بدی اونم گفت چشم حقشه حتما میدم بعد گاهی شوهرم بهم میگه خیالم خیلی راحته بابت بچمون حتی من نباشم تو بهترین مادر دنیایی خیلی حواست هست به ایندش بعد دوستم اینجوری گفت اعصابم خرد شد

اخه من همسرم با عشق ازدواج کردیم خانوادم گفتن باید تموم حقوق رو ثبتی به دخترمون بدی اونم گفت چشم حقش ...

هیچ موقع خوشبختیتو به خاطر چهار تا حرف کوفت خودت نکن

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

به نظرم دوستت اصلا نباید خبردار میشد که همسرت تمام حقوق قانونی رو بهت داده

هرچی کمتر از ریز زندگیت خبر داشته باشن بهتره . کمتر کسی مثل همسرت هست . طبیعیه که یه عده نتونن هضم کنن

من و همسرم بدون وام خونه خریدیم . حتی مادرمم نفهمید این موضوع رو . چون سریع به زنداداشام میگفت . به همه گفتیم داریم قسط میدیم.

به نظرم دوستت اصلا نباید خبردار میشد که همسرت تمام حقوق قانونی رو بهت داده هرچی کمتر از ریز زندگیت ...

آفرین..آخه می‌دونی خودش تو رابطس بعد بمن گفت دلم میخاد حق طلاق بگیرم طرفم نمی‌ده منم گفتم من همه اینا رو دارم گفت پس زندگیش براش مهم نیست..میدونم حرفاش مسخرس فقط حرص خوردم