2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پسرم ۱۷سالگی به دنیا اومد الان ۲۴سالمه میگم سنم خوبه برای بچه دوم ومیخوام به امید خدا دخترباشه

خدا قوت 

من همسن توام صبح بزور پا میشم  میرم دانشگاه 

خوب توانی داری 

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...
همسرم پسرخاله ام هست بخاطر اون علاقه داشتم بهش   در ضمن من خودمم شاغلم پسرمم پیش مامانم وم ...

خوبه اینطوری من خیلی شلم حس میکنم توانایی اداره زندگی مشترک و ندارم صبحا تا طهر خابم بدنم جوون نداره

احساس میکنم ادم سنش بالاتر میره اعصابش ضعیف تر میشه

دقیقا بعد من زندگی پر چالشی داشتم خیلی اذیت شدم چند ساله تو ی رابطه عاطفیم کلا انرژیم گمه

احساس میکنم ادم سنش بالاتر میره اعصابش ضعیف تر میشه

حست درسته ،زیر ۳۰ بیار ،من مجبور شدم دیر ازدواج کنم الان ۳۳ سالمه ی پسر ۳سال وخوردع دارم ،باردارم ۱۶هفته 

درسته مادرشدن خیلی خوبه ولی خسته شدم از خونه نشینی تنهایی...سکوت کردم و صبر میکنم ،اخه من دور و برم هیچکسو ندارم بچمو نگه داره ی باشگاه ی کار میرفتم ،هیچکسم بهم سرنمیزنه خیلی خیلی همه بی معرفت و خودخواهن من همیشه سمتشون میرفتم ،نمیدونم خدا چرا نظری بهم نمیکنه بی دوست تک و تنها با ی شوهر اروم و تودار احساسی هست اخلاقش خوبه ولی اصلا هیچ برنامه و هیجانی نداره میدونستم نقطه ضعفش همینه موقع انتخاب ولی خب خوبیاش بیشتربود..

محلمون هم کلاس مهد همه چی جز ی پارک کوچیک باوسیله بلید بری و بیای ☹️😕😓🥲

دقیقا بعد من زندگی پر چالشی داشتم خیلی اذیت شدم چند ساله تو ی رابطه عاطفیم کلا انرژیم گمه

منم پر چالش الان ارامش دارم ولی هیجانی ندارم حوصله ی عکس انداختن ی تیپ زدن ندارم فکر میکنم خیلی پیر شدم