2821
2789
عنوان

چیپس و دیابت بارداری

738 بازدید | 21 پست

میگم من دکتر بهم گفت لب مرزی هستی توی اولین ازمایشم که ان تی و  اینا دادم قندم روی 92 بود و من خود سر شروع کردم به رژیم مخوصا چیز های شیرین و اینا هم توی میوه هم توی بقیه خوراکی ها نون هم فقط جو ماکارونی و سیب زمینی پاک خلاصه کدو و این چیزا میخورم همش 

چند روز پیش خونه خواهر شوهرم با دستگاه خونگی قندم و گرفت ناشتا 10 ساعته قندم روی 72 بود دیگه دوساعت بعدش رفتم نگرفتم ببینم چند شده امروز داداش کوچیکم چیپس باز کرد حدودا 10 تا ورقه یا کمتر چیپس خوردم میگم خیلی قند داره اره ?!نظرتون درباره قند من چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیر ۱۰۰ نرماله مشکلی نیست

والا من خیلی میترسیدم همینجور بره بالا یادم موقعی که ویار داشتمم این ازمایش و دادم و هر شب یه کمپوت و گیلاس و چند تا موز میخوردم چون هیچی نمیتونستم بخورم ممکنه که چون فرداش رفتم ازمایش دادم به خاطر این ها قندم بالا رفته باشه ?!

نه بابا انقدم حساس نیست با چنتا چیپس قندت برع بالا منم بالا بود یمدت رعایت کردم دوباره ازمایش دادم اومد پایین باز چند وقت پیش مجبور سدم دوباره ازمایش قند بدم خوب بود با اینکه خیلیم هله هوله میخورم

چن هفته ای؟هنوز اون ازمایش قند که ۲۸ هفته میدنو ندادی؟که باید گلوکز بخوری ازمایش بدی تو اون معلوم میشه

من مادرم دیابت داره ترسیدم تو بارداری بگیرم مرتب ناشتاهامو چک میکردم دکترم گفت قند یه ساعت بعد غذات مهم تره اونو بگیر اونو گرفتم چن بار عددش خوب بود اما این هفته باید ازمایش گلوکز بدم

شمام با دستگاه دقیق یه ساعت بعد غذاتو بگیر باید زیر ۱۴۰ باشی

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

خیلی دلم بستنی پیتزا و همبرگر میخاد هندونه و طالبی که اصلا لب نزدم هیچکدوم 🥲فقط منتظرم 11برج 2 بشه به دکترم بگم برام ازمایش قند بنویسه گرچه دکترم هیچی درباره قند اصلا یه خودم نگفت من خودم توی برگه چک کردم و توی فامیل تحقیق کردم فهمیدم یسریا اول قندشون 90 و خورده ای بوده برای ماه های بالاتر رفته بالای 100و انسولینی شدن 

چن هفته ای؟هنوز اون ازمایش قند که ۲۸ هفته میدنو ندادی؟که باید گلوکز بخوری ازمایش بدی تو اون معلوم می ...

یکساعت بعد غذا نه من هنوز تازه وارد هفته 18 شدم 

دستگاه ندارم خودم ورگنه همیشه میگرفتم 🥲

والا من خیلی میترسیدم همینجور بره بالا یادم موقعی که ویار داشتمم این ازمایش و دادم و هر شب یه کمپوت ...

دقیقا به غذای شب قب بستگی داره شما باید از هشت شب چیزی نخوری

زیر صد هم طبیعیه

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

نه بابا انقدم حساس نیست با چنتا چیپس قندت برع بالا منم بالا بود یمدت رعایت کردم دوباره ازمایش دادم ا ...

یخدا اگه بدونن دلم چجوری برا طالبی و ماکارونی و لازانیا پر میزنه 🥲ولی میگن پر قنده 

ممکنه چون باید حداقل ۱۲ ساعت قبل آزمایش چیزی نخورده باشی 

به دکترمم گفتم یه ازمایش دیگه بهم بده گفت لازم نیست بعدا تر بهت میدم فعلا فقط حواست باشه اصلا بارداری عین زهر داره میگذره برام 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز