2777
2789
عنوان

سوسک🤢😭

256 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها ما تو خونه سازمانی میشینیم که کهنه ساخت هست طبقه همکف هم هستیم الان که هوا گرم شده چند روزه تو خونمون جسد سوسک یا سوسک نیمه جان میبینم 

به شدددددت میترسم به شدت طوری که حتی از زدن تاپیک در موردش هم میترسیدم😭

راهکاری دارین که کلا نیان تو خونه به خود از ته دلم دعاتون میکنم اگه راهکاری بگین که از سرشون راحت بشم😭😭😭😭🤢🤢🤢

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه همسایه هاتون داشته باشن هیچوقتتتتت ریشه کن نمیشن تجربه شو داشتم هر نوع سمی که بوده زدیم ولی چون همسایه ها هم داشتن بازم میومدن. ازین ریزا هم بودن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه مطمئنی از بیرون میاد که توری بزن پنجره هارو 

یا اگه تراس دارین در توری فلزی برای تراس بزنین

جلوی در خونه هم پودر سوسک کش بریز که نرسیده به خونه بمیرن

اگه حیوان خ.انگی یا بچه کوچیک ندارین داخل خونه هم بریز کنار دیوار ها و ..

ولی اگه از توالت میان که واقعا راهکاری ندارم ..

حشره کش باید بزنی و مدام تمیز کنی 

باز تو مرده شو میبینی من زندشو میبینم و طبقه ۴م هستم ربطی ب طبقه هم کف هم نداره اه متنفرم از این چند ...

ای وای 🤢😭

حالم خیلی بده حتی نمیتونم پاشم برم شام بپزم

من چی بگم ک امروز تو غذام سوسک بود 

😂😂😂😂کی گذاشت 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
اگه مطمئنی از بیرون میاد که توری بزن پنجره هارو  یا اگه تراس دارین در توری فلزی برای تراس بزنی ...

توالتمون چاهش از این حفاظ سفید ها داره بازم ممکنه از اونجا بیاد ؟