2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست
همه چیز شده فقط نمیتونم فکرکنم ازبس داغونم تحمل این حجم مریضی وافسردگی وشکست وتنهایی وندارم

بگردمت:)

توکام|زان ماه که خورشید از او شرمنده‌ ست بی شرم بود مرد چه بی شرمی ها
وا تگرگه رعدوبرق ایرانیت داره باد میبره

بگو نبره😄😄

اینجا ام باده ولی بارون نیس

خو الان من دلم بارون خواس کی پاسخگوعه؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم مشکلتون حل شه و آرامش به زندگیتون برگرده عزیزم

ممنونم عزیزم دوبار رفتم واسه آشتی هرچند چیز مهمی نبود ولی گفت دوست ندارم و این حرفا، منم دیگه برام نبست تا نیاد جلو محاله من پیش قدم بشم

ارادت خاصی به امام حسین(ع) دارم، قربونش برم الهی یه جوری حسش میکنم که انگار داره نگاهم میکنه. ازش چیزایی خواستم که بنظرم محال میومده ولی بهم داده. یه جور دلگرمی دارم، تو شرایط بدم انگار مثل یه پدر مهربون و با اقتدار کنارم بوده😍خوشحالم که دارمش تو قلب و ذهنم. السلام علی الحسین (ع).(خدا جونم شکرت که امام حسین تو دنیامون هست) 
ای بابا عجب ادمایی پیدا میشن  میمردن یه روز دیگه بیان؟ ایه نازل شده که حتماااااا باید امشب بی ...

خیلی ناراحتم،احتمالا امشب سر همین قضیه یه دعوای مفصلم یا همسرم داریم چون قبلا چنبار گفته بودم وقتی خانوادم میان دوس دارم راحت باشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به شوهرت بگو بهشون بگه یروز دیگه بیان الان میخوای با خانواده خودت باشی

نمیفهمن بخدا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نمیفهمن بخدا

هوف چرا آخه 

بنظرم به خانواده شوهرت بگو که خانوادم خیلی نمیان و دوست دارم راحت باشن حالا شما یه شب دیگه بیاید لطفا 

توکام|زان ماه که خورشید از او شرمنده‌ ست بی شرم بود مرد چه بی شرمی ها