2777
2789

از منم رگام بیرون میزنه خوشم نمیاد

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابلیمینال در دوره بارداری ضرر داره؟چه ضرری دارع؟

نمیدونم عزیزم..فقط میدونم اگر از جای معتبر تهیه نشه مضر هست باردار وغیر باردار نداره چون بعضیا لای کلمات تاکیدی،کلمات منفی هم لا ب لاش میزارن...قبلا واسه خودم اتفاق افتاده بود مثلا نباید بری رایگان از آپارات یا یوتیوب و تلگرام وجاهای دیگه ک اعتماد نداری دانلود کنی گوش کنی.از جای معتبر باید بگیری یا خودت درست کنی ک خیلی بهتره

یه مدت رعایت کن 

حتمااا دستکش موقع ظرف و کاراای دیگه بپوش

آب داغ ممنوع

دو ساعت یکبار کرم آبرسان

خوب می‌شه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
نمیدونم عزیزم..فقط میدونم اگر از جای معتبر تهیه نشه مضر هست باردار وغیر باردار نداره چون بعضیا لای ک ...

ی کانال تو تلگرام هس اون میفروشه ۱۵۰ اونم معتبر نیس؟

مضراتش مثلاجسمیه؟ الان یکی مثلا واسه رشد مو گوش کنع یهو موهاش کچل میشه؟

ی کانال تو تلگرام هس اون میفروشه ۱۵۰ اونم معتبر نیس؟ مضراتش مثلاجسمیه؟ الان یکی مثلا واسه رشد مو گو ...

نمیدونم عزیزم واسه همین میگن خودتون درست کنید خیلی خوبه تو نت بزن ببین چجوری درست کنی.ن ببین مثلا یکی واسه پرپشتی مو گوش میده،موهاش پرپشت میشه و از لحاظ روحی روانی دچار آسیب میشه،مثلا چهره خودشو تو آینه نگاه کنه میترسه.ک بیشتر  توسط شیطان پرستها ایجاد میشه.مثلا احساس ترس داری و...