2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازآبرسان لورال استفاده میکنم خیلی راضیم،ببین من خیلی حساسم روچربی کرم ینی اگه حس بدی بهم بده اصلا نمیتونم تحملش کنم ولی لورال شیشه ای تنها آبرسانیه که راحت باهاش کنارمیام بافت کاملا ژلی بدون یک درصدچربی داره،فقط روش حتما مرطوب کننده بزن حتما،من مرطوب کننده کلیون میزنم روش اونم عالیه

اگه آبرسان روشن کننده میخای ژل آبرسان ازبرند سام بای می مدل یوجا نیاسینشو بگیر، رنگش زرده،کاملا ژلیه بعد یه مدت روشن میکنه پوستو ، ولی کلا آبرسان های ژلی همشون بعدش مرطوب کننده میخان،مرطوب کننده سبک اگه میخای مرطوب کننده هیدروبوست نوتروژینا عالیه،تیوپیه و توش اس پی اف هم داره وخیلی سبکه

کامان به خیلیا نمیسازه

دقيقا! كامان يه برند مجهول الهويه ست در وصف چرتيش همينو بگم كه مواد تشكيل دهنده  كه پشت محصول به فارسى و انگليسى نوشته، باهم فرق دارن😂😂 دراين حد مسخره😂 يه جمله مسخره فرانسويم پايين محصول نوشته كه نه فعل و فاعلش درسته نه اصلا معنا داره معناش ميشه

لابراتور پوستى آلودگى رو از هوا پاک ميكنه ( يا يه چيز تو همين مايه ها😂) 

واقعا نميدونم چه ربطى داشت اين جمله😂

اگه آبرسان روشن کننده میخای ژل آبرسان ازبرند سام بای می مدل یوجا نیاسینشو بگیر، رنگش زرده،کاملا ژلیه ...

این آبرسان روشن کننده که گفتید هم اصلا برق نمیندازه روی پوست؟؟ ببخشیدا واقعا من خیلی رو این موضوع حساس شدم ینی یه عالمه کرم خریدم و بخاطر این موضوع بخشیدمش به این و اون🥲💚

آبرسان صدساعته کلینیک هم اگربه پوستت بسازه فوق العادس بعدش مرطوب کننده هم نمیخای کلا من اطلاعاتم در ...

توی تاپیک قبلی هم دنبال ضد آفتابی ک برق نندازه میگشتم😂 بیشتر لافارر رو گفتن و دیگه تصمیم گرفتم سفارش بدم، شما چی رو پیشنهاد میدید؟ ینی میخوام کاااملا مات کنه پوستو

این آبرسان روشن کننده که گفتید هم اصلا برق نمیندازه روی پوست؟؟ ببخشیدا واقعا من خیلی رو این موضوع حس ...

نه اصلا، ولی ببین طبق چیزی که خودم میدونم بهت بگم یک ذره چربی برای پوست نیازه ،ینی نه چربی آزاردهنده،یه چربی کمی که حالت رطوبت بده به پوست وگرنه بعد زدن آبرسان آب پوستت تبخیرمیشه وبعد یه مدت پوستت خشک تراز حالت قبلیش میشه و زحماتتو هدر میده،برا همین تاکید داشتم که حتما یه مرطوب کننده سبک بزن روی آبرسانت

توی تاپیک قبلی هم دنبال ضد آفتابی ک برق نندازه میگشتم😂 بیشتر لافارر رو گفتن و دیگه تصمیم گرفتم سفار ...

لافارر ضدآفتاب خوبیه من خودم ازش استفاده نکردم ولی امکانش هست که به بعضیا نسازه، اگه پیشنهاد منو بخای ضدآفتاب خودم چند وقتیه فقط ایزدین هستش که فوق العاده راضیم کلا تکه این ضدآفتاب،فقط یه سری پوست خشکا میگفتن یکم پیل میشه رو پوست ،اما اگه پوستت چربه فک کنم اوکی باشه اکثرا راضین ازش، ضدآفتاب شیسیدو ژاپن هم فوق العادس اگه با هزینش موردی نداری اونو هم خیلی تایید میکنم، مدل پنجاه میلش، Avene ، لاروش پوزای، روک و کلینیک هم عالی ان