سرکارمیرم..بعدش خونه میام به خونه میرسم تمیزی و نظافت و بعدش باشگاه میرم،بعد اگه دوستاباشن بیرونی کافه ای پیاده روی چیزی میرم،خونه میام کتاب میخونم،،توفضای مجازی اینستا ونی نی سایتم زیاد میرم،بیشتر وقتا اشپزیم میکنم،بازم کلی وقت اضافه میارم وحوصلم سرمیره خسته میشم از بی حوصلگی وتوگوشی بودن اه،شوهرمم برمیگرده فیلم میبینیم و حرف میزنیم دور میزنیم باماشین شبا،بازم تایم زیادی میمونه...مگه شبانخ روز24ساعت بیشتره خودااایا
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه دانشگاه میرم کلی کارو فشرده انجام میدم بتونم برم حموم🥴
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون