2777
2789
عنوان

من چرا انقد وقت اضافه میارم؟؟؟

1196 بازدید | 80 پست

سرکارمیرم..بعدش خونه میام به خونه میرسم تمیزی و نظافت و بعدش باشگاه میرم،بعد اگه دوستاباشن بیرونی کافه ای پیاده روی چیزی میرم،خونه میام کتاب میخونم،،توفضای مجازی اینستا ونی نی سایتم زیاد میرم،بیشتر وقتا اشپزیم میکنم،بازم کلی وقت اضافه میارم وحوصلم سرمیره  خسته میشم از بی حوصلگی وتوگوشی بودن اه،شوهرمم برمیگرده فیلم میبینیم و حرف میزنیم دور میزنیم باماشین شبا،بازم تایم زیادی میمونه...مگه شبانخ روز24ساعت بیشتره خودااایا  

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

تو سوپرانسانی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا🤣

من یه دانشگاه میرم کلی کارو فشرده انجام میدم بتونم برم حموم🥴

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

گمونم از ۵ صب تا ۱۲ شب بیداری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چیزی بالاتر ازاون..

😂😂

واقعا خوش به حالت 

من که خانه دارم 

ولی با وجود دو تا پسرام و شوهرم همیشه ی خدا خونه کثیفه 

همه ی کارا به گردن خودمه هر چی داد و بیداد میکنم بابا جمع کنید جمع نمیکنه اصلا تایم آزادی برام نمیزارن 

7ونیم باید سرکار باشم،شیش بیدارمیشم صبونه واماده شدن شبام12میخابم😂

وای من خانه دارم بیرونم ندرتا میرم هفتع یک بار نهایت

همش وقت کم میارم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️