2777
2789
حالا چی بپوشیم 🤐🤪😵‍💫

واقعااااا بخدا فقط لخت نباشیم کفایت میکنه ولی خدانکنه بیاد خداکنه اشنباه باشه اینبار دیگه کرمانشاه نابود میشه دور ازجون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونید مشکل کجاس درباره پیش بینی اینده ایران من هرچی مطلب خوندم نوشته زلزله های بزرگ  الا ...

شما اگه اعتقاد به پیش بینی داری لطفا پیش خودت نگه دار. 

البته من تا حدی در این باره اطلاعات دارم! 

از پیش بینی هایی که اتفاق نیوفتاده! 

بهترنیست این چیزا رو نگی چون خیلیا هستن حالا ترس برشون میداره و.... سر یه احتمال خیلی ضعیف و دلیل غیر منطقی! 

هوای همو داشته باشیم

واقعااااا بخدا فقط لخت نباشیم کفایت میکنه ولی خدانکنه بیاد خداکنه اشنباه باشه اینبار دیگه کرمانشاه ن ...

عزیزم من که مزاح کردم. ولی این چیزا رو باور نکنید . چندسال یکبار این شایعات پخش میشه و ... شبکه های مجازی برای بازدید خوردن اینا رو پررنگ می‌کنند.

کوردی؟ بگردمت من کوردا رو دوست دارم  انشالله که فیک و الکیه مگه دس ایناس دس خداس

ن عزیزم کرد نیستم ولی واقعاااا چند سال پیش ک کرمانشاه ریخت مردمش تا چنوقت توی چادر زندگی کردن اونم توی هواااای بسیییار سرد چقدر ازخانما پریود بودن هیچی نبود همه لباساشون خونی چقد کمک فرستادن براشون همین مردم خوب کشورمون ولی خب خیلی سخت بوده براشون ک دوباره از نو شروع کنن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
شما اگه اعتقاد به پیش بینی داری لطفا پیش خودت نگه دار.  البته من تا حدی در این باره اطلاعات دا ...

اعتقاد ندارم فقط میخونم الانم نخاستم کسی رو اذیت کنم!!! 

اگه تاپیک اذیت کنندس اخطار بزنید بسته بشه

❤️❤️❤️❤️
عزیزم من که مزاح کردم. ولی این چیزا رو باور نکنید . چندسال یکبار این شایعات پخش میشه و ... شبکه های ...

آره واقعا!!! 

نمیدونم چرا بعضی ها این قدر زودباور هستن! 

تا کی میخوان شایعات پخش کنن واسه مراقبت! 

این قدر هم هیچ اتفاقی نمی افته آخر دست بر نمیدارن

خداکنه ک راست نباشه ایشالاااا

ساده نباشید. یک سرچ تو گل بکنید 

ببینید از لحاظ علمی بشر تا اللن چقدر تونسته زلزله رو پیش بینی کنه . اونوقت متوجه میشی ک این اخبار واسه لایک خوردن و بازدید بالا و پربازدید شدن تاپیک هست

ساده نباشید. یک سرچ تو گل بکنید  ببینید از لحاظ علمی بشر تا اللن چقدر تونسته زلزله رو پیش بینی ...

خدایی اصلا واسه این نبود !!! من تاپیک رو اصلا قفل میکنم 

❤️❤️❤️❤️
اعتقاد ندارم فقط میخونم الانم نخاستم کسی رو اذیت کنم!!!  اگه تاپیک اذیت کنندس اخطار بزنید بسته ...

گلم مگه گوشت و نخود و آب بریزی تو زودپز لازانیا بهت تحویل میده!؟ 

پس واسه چی به خودت اجازه میدی هر چیزی رو بخونی و وارد ذهنت کنی؟ 

واسه ذهن خودت ارزش قائل باش! 

پیش بینی و خبر های مسخره رو وارد ذهنت نکن! 

و لطفا با دیگران هم به اشتراک نذار