2777
2789
عنوان

همکار شوهرمو با پلاستیک خفه کردن😶حالا پاشو کرده تو یه کفش

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 24 پست
درکت می کنم ...ولی خب اقتضای شغلش همین خطراته ...این پرونده نشد یه پرونده دیگه ...همش که نمی تونه پر ...

اتفاقا شوهر من اصلا پرونده خانواده قبول نمیکنه 

اما مشکل اینه ایشون که فوت شدن خیلی دوستش داشت 

میترسم کار دست خودش بده 

کله شقیه که دومی نداره 

😔

کاملا مشخصه توی یه پرونده برنده شدن حالا طرف مقابل اینکارو کرده

شوهرم میگفت هنوز پزشک قانونی نظر نداده ولی احتمالا یکجا دیگه خفش کردن بعد جلو دفترش ولش کردن 

پس قطعا طرف میدونسته دفتزش کجابوده 

پس شاید موکل خودش هم باشه که برنده نشده😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگفت هنوز پزشک قانونی نظر نداده ولی احتمالا یکجا دیگه خفش کردن بعد جلو دفترش ولش کردن  ...

یکسال با یه وکیل کار کردم شوهرم خوشو جر داد از بس مخالفت کرد بعد از اونم اصلا نذاشت آزمون وکالت بدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
یکسال با یه وکیل کار کردم شوهرم خوشو جر داد از بس مخالفت کرد بعد از اونم اصلا نذاشت آزمون وکالت بدم

بسباااااار کار خوبی کردی 

من روزی ۵۰۰ بار خودم لعنت میکنم 

هربار که تلفنشو دیر جواب میده ها من میمیرم و زنده میشم