2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره دست بلند کرد روم

746 بازدید | 38 پست

چند روز پیش من از سر کار برگشتم اون‌خونه بود رفتیم بچه رو از خونه مامانم‌اوردیم دیدم نهار خوردیم و من ی چرت زدم پاشدم دیدم ظرفا رو با غذا گذاشته تو ظرفشویی غر زدم ک‌چرا اینجوری کردی پس ی لحظه تو دستش ی لیوان بود گفت تمومش میکنی یا بزنم من ناراحت شدم اون‌رفت سمت هال من شروع کردم ب فحش دادن ک اومد تو اشپزخونه و‌منو گرفت زیر مشت و سیلی و … میگفت ب کی فحش میدی هااااا چشمم کبود شده بود و‌تار میدید

بار اولش هم نیس ی بچه کوچیک هم دارم 

قلبم بشدت درد میکنه قبلنا همش دنبال این بودم قول بده دیگه تکرار نکنه اما الان دیگه دنبال اونم‌نیستم‌

حس خیلی بدی دارم و دوس دارم بذارم برم اما کارم بچه‌م و … عین ب سنگ‌به پام بسته شده

کاش یکی ی راهکاری بگه مدام ی بغض دارم ک هر چند ساعت یبار میشکنه و من گریه میکنم

برو پزشک قانونی

دستش بشکنه

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر خانومای گل میدونم تاپیک پر بازدید میشه تو رو خدا راهنماییم کنید هزینه ارتودنسی  امسال چقدر هستش 

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اگه شرایط طلاق نداری لطفا با شوهرت کنار بیا چون روحیه بچت داغون میشه

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

وقتی کتک خوردی باید از پزشک قانونی نامه بگیری

شکایت کن ازش حالش جا میاد

شکایتم نکردی 

این مدارکو قایم کن بعدا بدردت میخوره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

تنها راهکاری ک میتونم بدم عزیزم اینه ک با زبون نرم و عاشقانه حرفاتو ب همسرت بزن نه لحن دعوا البته من در جریان رابطتون نیستم شاید همسرتون واقعا حرفای عاشقانه روش بی اثر باشه