2777
2789
عنوان

خیلی زود از کوره درمیرم

101 بازدید | 14 پست

نباید بعد از 36 سال سن اینجوری باشم اما بشدت زود عصبی میشم، اتفاقا حس میکنم نسبت به سال‌های قبل بدترم شدم. زود پیش خودم پیش داوری میکنم و نتیجه میگیرم و قاطی میکنم و افسرده میشم و قضاوت میکنم و... اصلا خیلی بدجور شدم. خیلی کم طاقتم خیلی آستانه تحملم پایینه، زود همه چیزو تموم شده میدونم، انگار یه جورایی مطلق فکر میکنم، مثلا اینکه نه این همش دروغ میگفته پس، نه این منو سرکار گذاشته، نه اون فلانه، خدا از این اخلاقم بدم میاد، چون باعث میشه خودخوری کنم و حرص بخورم. تمام موهام سفید شدن از این حرص خوردن و کم تحملی😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا مثل توام...

توام اذیتی؟؟ ببین مثلا من اگه با شوهرم بحثم بشه در ظاهر هیچی نمیگم اما از درون میپاشم، همش فکر میکنم دیگه از الان دوسم نداره، دیگه من بدبخت عالمم دیگه... اگه دوستم پیاممو دیر جواب بده پیش خودم هزار پیش داوری میکنم و ممکنه بد باهاش حرف بزنم و... 

توام اذیتی؟؟ ببین مثلا من اگه با شوهرم بحثم بشه در ظاهر هیچی نمیگم اما از درون میپاشم، همش فکر میکنم ...

آره عزیزم منم اینجوریم ولی متوجه اخلاقم شدم ودارم سعی میکنم اصلاح بشم

آره عزیزم منم اینجوریم ولی متوجه اخلاقم شدم ودارم سعی میکنم اصلاح بشم

من گاهی میگم دو روز صبر کن مثلا، اما یهو وسطاش خراب میکنم هم خودمو بد میکنم، هم حال خودمو😭

از یه روانشناس کمک بگیر من گاهی تلفنی بایه روانشناس حرف میزنم

میدونی چیه من رفتارم جوریه که خودمو بیشتر اذیت میکنه تا دیگرانو، چون پیش خودم انواع افکار منفی رو مرور میکنم. آره حق به شماست