2777
2789
عنوان

دو راهی وحشتناک

356 بازدید | 13 پست

امروز رفتم سونوگرافی

بخاطر درد کمر و شکم شدید دکتر برام سونو نوشت

به بنده خدایی که داشت سونو می کرد گفتم جنسیت بچه ام رو نگو نمی خوام بدونم

گفت یعنی تا حالا نمی دونستی گفتم نه نمی دونستم و نخواستم بدونم گفت چرا گفتم چون بهم استرس می ده و اذیتم می کنه

من هنوز با این غم و درد کنار نیومدم دو راهی مرگ و زندگیه انگار عجیب سخت و نفس گیر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا

چون این بارداری پنجمم حساب می شه پنجمین باره که منتظرم یه نوزاد رو تو بغل داشته باشم چهار بار سقط کردم و از دست دادم و آخرین بارش یه دختر نازنین بود که چشم هام رو به راه خودش گذاشت

میفهمم ولی متوجه نمیشم

و چون تو خانواده همسر پسر حق مسلم مادر شوهره و مادر هیچ اختیاری در موردش نداره

دختر و پسر هر دو هدیه الهیه اما من بخاطر دلایلی که دارم هر روز و شبالتماس خدا می کنم بهم دختر رفته ام رو برگردونه

توکلت به خدا باشه و فقط از خودش کمک بخواه. تو باور هیچ کس نمی گنجه که خدا پشت من تنها وایساد جلوی ۵ ...

ای کاش خدا پشت قلب منم باشه 

کاش خدا همون طوری که در رحمتش رو برای خیلی از بنده هاش باز می کنه برای منم باز کنه

خدایا تنها پناهم تویی 

بقیه یا کامل نمی دونن یا اصلا توان قضاوت ندارن تو بودی و دیدی و می دونی چه خبره خودت کمکم کن