2777
2789
عنوان

باشوهر بد دهن چکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 49 پست

گندم ولی یه چیزی بگم،تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن،اکثر اقایون بد دهنی میکنن،همسر خود من اوایل میگفت،ولی ازش خواستم چیزی نگه الان بهتر شده،نمیگم فوش نمیده ولی سطح توهیناش پایینه ناراحتم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم‌بعد بچه دار شدنمون اختلا لش بروز کرد

ای بابا🤦🏻‍♀️ ازدواج مادر پدرش فامیلی بوده؟

مشاوره برو خودت تنهایی ببین چطوری باید با یه مرد دوقطبی رفتار کرد.درست تحت درمان پزشک هست یا پشت گوش میندازه؟سروقت میخوره داروهاشو؟

ای بابا🤦🏻‍♀️ ازدواج مادر پدرش فامیلی بوده؟ مشاوره برو خودت تنهایی ببین چطوری باید با یه مرد دوقطب ...

آره ازدواج مامان باباش فامیله

مامان باباش هم بد اخلاق هستن

شوهرم تحت نطر دکتر اعصاب و روانه

اما داروهاش رو سر وقت نمیخوره

گندم ولی یه چیزی بگم،تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن،اکثر اقایون بد دهنی میکنن،همسر خود من اوایل میگفت،ولی ...

این چه حرفیه.قرار نیست تو دعوا زن و شوهری حرمتا شکسته بشه و بگیم این چیزا عادیه.واسه خیلیا اصلا فحش دادن هم عادی نیست چه برسه به ناموسی.همسر ایشون هم بخاطره این اختلالشون هست که این مشکل رو دارن.و در اصل هم نگران فرزندانشون هستن

آره ازدواج مامان باباش فامیله مامان باباش هم بد اخلاق هستن شوهرم تحت نطر دکتر اعصاب و روانه اما د ...

عزیزمممم...شما حتما پس با مشاوره یا دکترش درمیون بذار.یه جوری داروهاشو بخوردش بده که نفهمه.بعد اینکه احساس میکنی حالش میزون تر شده احساس پشیمونی از کاراش داره؟ خودش بیماری خودشو پذیرفته؟

دیگه کسیکه بستر ی شده با حرف و صحبت قرار نیست خوب بشه یا وادارش کن داروهاشو بموقع بخوره یا بپذیر فحشاشو و بزندگیت ادامه بده چون اون تغییر نمی کنه 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین