2777
2789
عنوان

کسی از مدارس شاهد اطلاع داره؟

1501 بازدید | 21 پست

ابتدایی پسرانه هم مثل بقیه مدارس معلمهاشون خانومن؟

تایم چطوریه دوازده و نیم تعطیل میشن یا دیرتر

زیاد سطح بالا کار نمیکنن که بچه زده بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من شاهده کلاس اول . معلماشون خانم هستن. ساعت دوازده تعطیل میشه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
پسر من شاهده کلاس اول . معلماشون خانم هستن. ساعت دوازده تعطیل میشه

شرایط مدارس شاهد چیه برای ثبت نام؟

تفاوتش چیه با بقیه مدارس

من پسرم غیرانتفاعیه میخام بدونم راحع به شاهد

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
شرایط مدارس شاهد چیه برای ثبت نام؟ تفاوتش چیه با بقیه مدارس من پسرم غیرانتفاعیه میخام بدونم راحع ب ...

شاهد بچهای شهدا و کسایی ک جنگ یودن کلا و معلما رو ثبت نام میکنن کارنامه خیلی مهم این که مسابقات شرکت کرده باشن و مقام داشته باشن هم مهم و امتیاز محسوب میشه

شرایط مدارس شاهد چیه برای ثبت نام؟ تفاوتش چیه با بقیه مدارس من پسرم غیرانتفاعیه میخام بدونم راحع ب ...

فرزند یا نوه شهید و جانباز  و ایثارگر 

یا فرزند فرهنگی و نظامی

حافظ قرآن معدل بالا و اینجور چیزا هم امتیاز داره

باید امتیاز داشته باشی . بزن تو نت ببین چطوری امتیاز بگیری . اگر پر نشده باشه مدرسه دانش آموز معمولی هم میگیرن . اگر درسشون بد باشه سال دیگه قبولش نمیکنن . 

معلم هاشون هم از دبیرهای برتر انتخاب میکنن 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
اونا هم شهریه دارن؟

نمیدونم . ما که 600دادیم . پسر من امتیاز نداشت

نمیدونم . ما که 600دادیم . پسر من امتیاز نداشت

جدی چه خوب

مرسی از استارتر که این تاپیکو زد

ظهر زنگ زدم مدرسه شاهد مدیرش با حوصله توضیح داد برام

گف ثبت نام از ۱۰ خرداد سایتی انجام میشه اگر مشمول باشید زنگ میزنیم بیارید ثبت نام.

فقط پسر من نوه ایثارگر میشه،گف اونم امتیازه

موقع ثبت نام ولی نمیدونم چطوری ثبت امتیاز میکنیم

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹