2777
2789
عنوان

بینی قوز دار خیلی زشتههه؟؟😢

482 بازدید | 9 پست

بینیم قوز داره و هزینه جراحی هم نمیتونم بدم اعتماد بنفسمو زیر صفر آوردههه

نقص صورته؟؟؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ایتالیا دخترای خوشگلشون وحتی بازیگرای زنشون که زیبا هستن بینی هاشون قوز داره

توی ایتالیا بینی قوز دار یکی از معیارهای زیبایی محسوب میشه🥰

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

منم بینی بخاطر عینک که چندسال میزدم یکم قوز داره 

دوسش دارم اتفاقا اونم یجور جذابیت بهم داده خو😂👋با همین قوز هم زیبایی و جذابیت خودتو داری 

میتونی فیلر هم بزنی گرونم نیست مثل عمل بینی 

منم بینی بخاطر عینک که چندسال میزدم یکم قوز داره  دوسش دارم اتفاقا اونم یجور جذابیت بهم داده خ ...

اخه فیلت.ر برگشت پذیره

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
توی ایتالیا دخترای خوشگلشون وحتی بازیگرای زنشون که زیبا هستن بینی هاشون قوز داره توی ایتالیا بینی ق ...

اخه اینجا ایرانه همه میگن بینیت بزرگه 

اخه اینجا ایرانه همه میگن بینیت بزرگه 

اگه واقعا باهاش اذیتی و مشکل هزینه نداره طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کن ولی فانتزیش نکن چون بد میشه

من دوستم استخونی بود دماغش ونیمه فانتزی عمل کرد خیلی خوشگل شده

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
اگه واقعا باهاش اذیتی و مشکل هزینه نداره طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کن ولی فانتزیش نکن چون بد میشه من ...

مشکل هزینه دارم

اگه واقعا باهاش اذیتی و مشکل هزینه نداره طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کن ولی فانتزیش نکن چون بد میشه من ...

عزیزم نیمه فانتزی همون فانتزیه اصن چیزی ب نام نیمه فانتزی نداریم دکترا اینو میگن ک جیب ملت بزنن که کامللاهم غیر طبیعی و مصنوعی میشه