2777
2789

خانمها سوالم اینه لطفا کامل جواب بدید 

بعد خیانت بخشیدید یا طلاق گرفتید؟؟؟ 

از بخشش یا طلاقتون راضی هستید ؟؟؟

جایی برای شروع دوباره هست ؟؟؟

همسر کدوماتون واقعا پشیمون شدن و دیگه خیانت رو تکرار نکردن کیا دوباره تکرار کردن ؟؟؟

چقدر از اون موقع که متوجه خیانت شدید میگذره ؟؟ چقدر طول میکشه حالم خوب شه ؟؟؟ اصلا واقعا حالم خوب میشه ؟؟؟

بهترین پیشنهادی که این روزا رو بگذرونم چیه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانم نیستم فقط اینو میدونم هرکسی با توجه به زندگی و روحیه خودش باید تصمیم بگیره که ببخشه و بمونه  یا طلاق بگیره  ضمنا باید دید دلیل خیانت چیه . خیانت خیلی دلیل داره که فقط یکیش میتونه تنوع طلبی باشه که اونم برا همه اینطور نیست . بیشتر از این نمیشه توی تاپیک توضیح داد 

مطمئنا حرف من مجرد رو 99 درصد خانوما الان باهاش مخالفن

ولی که خوشمون بیاد چه نیاد

متاسفانه این قضیه اپیدمی میشه و شده

ینی در سال های نزدیک دیگه مردی نیس که در حد چت لااقل خیانت نکرده باشه

بخاطر بچم یک فرصت دوباره دادم به همسرم.شاید اگر بچه نداشتم وشاغل بودم ازش جدا میشدم.الان حدودا داره یک سال میشه.هنوز هم هنوزه نتونستم خیانتش فراموش کنم.وقتی دیرمی کنه یا زنگ می زنم جواب نمیده کاملا بهم میریزم.دیگه اصلا مثل قبل اعتماد ندارم بهش.ومثل قبل هم دوستش ندارم.نمی دونم خانمهای دیگه چطوری هستن

یه چیزی بگم بهت ادمی که خیانت کرده واقعا دوباره تکرار میکنه چه تو ببخشی چه نبخشی ..من بچه داشتم موندم بازم تکرار شد و الانم سختی زیاد کشیدم ولی چون واقعا جایی نداشتم بچه هم داشتم نرفتم اگر راهی به جز موندن داری اون و انتخاب کن ..موندن و ساختن خیلی سخته ..راستش من ندیدم ادمی که خیانت کنه و ترک عادت کنه

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده

نمیشه گفت خیانت چون هیچی بهم ثابت نشد ولی ی چیزایی دیدم ؛ شوهرم پیج مخفی اینستا با کلی فالور داشت 🥲 هیچوقت یادم نمیره و ازش متنفرم فقط دارم باهاش زندگی میکنم هیچ حسی بهش ندارم 

من گذشتم ،اگه طلاق بگیرم جایی دارم اما با طلاق مخالفم ....خیانتشوهر من حضوری نیست فقط با گوشی من ک یکساله فراموش نکردم و هنوزم تکرار میکنه یکساله ک با خودم عهد بستم دیگه گوشیش رو چک نکنم اما بازم میفهمم...مثلا وقتی داره پیام بازی میکنه دقیقا میفهمم طرفش ی زنه ،ی زن کثافت ک با وجود این ک میفهمه طرفش زن داره بازم ول کن ماجرا نیست😔خیلی وقته ک دلم آروم نگرفته ولی چ کنم...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

اول خودم میزدم به نفهمیدن یعنی بصورت ناخوداگاه دوست داشتم باور نکنم 

جدا شدم چون از همه نظر خوب نبود اما به خیانتش مطمعن شدم دیگ تحملش نتونستم بکنم چون تمام سوالاتم جوابشو پیدا کردم 

راضی ام که جدا شدم تا حالا پشیمون نشدم 

شروع دوباره باید بدونی شروع چی همه چیز شدنی تو این دنیا فقط باید دو نفر بخواهند 

چند سال گذشته و دوباره ازدواج کردم هنوزم تو خواب آشفته میشم 

مثلا دیشب خواب دیدم بهم خیانت کرده 

چون دیشب اتفاق بری برام افتاده و صبح حدود شش با گریه از خواب پا شدم 

ازدواج اولم اشتباه بود چنان اذیتم کرد و بهم  خیانت کرد که همین الان با خواب خیانتش بیدار شدم 

الان همسر دومم فعلا چیزی ازش ندیدم 

حالم خیلی بد دارم می‌نویسم اشکهام میاد 

همسر دومم مغازه داره خوش چهره و خوش استایل و خوش زبون همه بهش توجه میکنند باهاش کنار اومدم 

اما دیشب رفته بودیم مغازه دوستش خرید کنیم 

خانم دوستش پشت صندوق بود بعد همسرم دستش رو میز بود یهو وسط حرف زدن اومد دستش بزار رو دست همسرم 

همسرم سریع دستش کشید دوباره همسرم اومدم پلاستیک بر داره با همسرم دستش برد تو نایلون 

دارم دیوانه میشم خیلی کلافه ام 

خانمه زن دوم دوست همسرمه 

اینقدر حس بدی دارم که آروم و قرار ندارم همینجور اشکهام داره میاد 

حالم خیلی بد نمی‌دونم باید چ کار کنم