2777
2789

یه مدت بهش میرسم یه ذره کمرنگ میشه 

باز پر رنگ میشه 

چرا نمیره؟خیلی خسته شدم ازش

خیلی رو اعصابمه هر روز بهش فکر میکنم

نمیتونم کفش های تابستونی خوشگل بپوشم یا جایی جورابمو درارم خجالت میکشم

چیکار کنم؟

من عاااشق زمستونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرچیزی زدم تا حالا بخدا فکن بهترین دارو های خارجی شوینده هاه  ضد تیر  ولی نمیره    بد از یکی پرسیدم که دکتر گفت  باید بی دکتر پوست گاهی اینو کلا عمل میکنن بر میدارن  چون نمیره

منم هرچیزی زدم تا حالا بخدا فکن بهترین دارو های خارجی شیشویه  ضد تیر  ولی نمیره   &nb ...

وای نگو 

لعنت به من 

مال منم خیلی جون سخته نمیره لعنتی

چجوری بعضیا ۵۰ سالشونه ولی اینجوری نیست حالا من هست

من عاااشق زمستونم❤️
وای نگو  لعنت به من  مال منم خیلی جون سخته نمیره لعنتی چجوری بعضیا ۵۰ سالشونه ولی اینجو ...

میدونم چی میگی   واقعا من الان تو عروسی رفتم یه کفش اول بلند پوشیده بودم این زده بود خراب کاش میکنه و تابلوعه

میدونم چی میگی   واقعا من الان تو عروسی رفتم یه کفش اوشال بلند پوشیده بودم این زده بود خرا ...

منم واسه عروسی لباس بلند پوشیدم پیدا نباشه

هوووف خیلی رو اعصابمه 

من عاااشق زمستونم❤️
اینکارا رو میکنم لعنتی نمیره چرا

بايد صبور باشی. یکی رو میشناختم یه پینه گنده داشت روی پاش مثل پاشنه بود ولی همونطور که گفتم درمونش کرد. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷