2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال مهم

155 بازدید | 16 پست

کسی میتونه برای من توضیح بده اینجا چی به چیه تازه واردم.قبلا توی توییتر بودم فضای اینجا هم یه چیزی شبیه توییتره ولی تایپیک و این مجله و این چیزا رو نمیفهمم

تاپیک همینیه که تو زدی 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه اما منم تا حالا اونجاها نرفتم و همش تو تاپیکا پلاسم😅

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

به جم سایت خوش اومدی عزیزم 

اینجا 

حرف سیاسی بزنی=تعلیق میشی 

حرف جنسی بزنی بازم=تعلیق میشی

اینجا اکثرا راجب همه چی حرف میزنیم غیر از این دو مورد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

شاید باورت نشه اما منم تا حالا اونجاها نرفتم و همش تو تاپیکا پلاسم😅

منم یبار خورد به پستم گفتم این چرت و پرتا چیه 😅😅😅 رد شدم اومدم تو تاپیکا

من از پریدن بیرون از رویا مقاومت می کنم ....
منم یبار خورد به پستم گفتم این چرت و پرتا چیه 😅😅😅 رد شدم اومدم تو تاپیکا

پ همه همینیم🤣🤣🤣

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
خودت اسی هستی الانم تاپیک گذاشتی جواب منم بدی میشه ریپلای یه چیز جداهم بنویسی میشه پست والسلام😂😁

جواب تورو بده میشه چشم سفید

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.