2777
2789
عنوان

خانوما ی دیقه بیاید خواهش :)

89 بازدید | 1 پست

راستش من قبل عید رفتم دکتر بخاطر دیر پریود شدنم نامنظمه دو ماه نمیشم ی ماه میشم رفتم آزمایش دادم و فلان ی قرص داد بهم گفت 15روز پریود بخورم تا شیش ماه که پریود بشم بعد قطع کنم ببینم منظم شده یا نه من اشتباه از نسخه خونده بودم بجای اینکه روزهای پریودیمم بشمارم بعد تموم شدنش اون 15 روز و حساب میکردم الان ی دوماه مونده به همون روال ادامه بدم یا درستش کنم ؟هورمون هام ممکنه بهم بریزه؟

تخصصی ندارم

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘