2777
2789

به حدی این حرفش برام سنگین و غیرقابل هضم بود و هست اصلا نمیتونم از فکرش بیرون بیام، سر تا پام رو حرص گرفته.

زنگ زدم به نامزدم حالا گریه امونمو بریده بود نمیزاشت عین ادم بحرفم😥گفتم مادرت چون دیده من و پسرش دوستی  قبل ازدواج داشتیم، الان بهم شک کرده؟! برو به مامان بگو خیالش راحت باشه چون اون خودش بود ک از بچگی تا همین دوسال پیش میگفا تو باید عروس خودم شی و عروس خودمی.. این مادر خودت بود ک با این حرفاش حس علاقه انداخت بین من و تو..وگرنع من همچین ادمی نبودم و بخوام با پسرا رفاقت کنم..

مامانم برام عین مادر بود و خیلی دوسش داشتم ولی دیگ بعد اون حرفش هیچ وقتتت اون خاله جون سابق نمیشه.. و تا عمر دارم چشام بازه این توهینش یادم نمیره..

حالا اون هی میگفت باشه عشقم غلط کردیم، فقط اروم باش..

گفتم اروم باشم؟! مامانت چجور میتونه ثابت کنه ک خودت  سالمی؟! من چطور باید از تو گواهی سلامت جنسی بگیرم!؟

گفتم به مامانت بگو از ایدا (دخترش) ک الان چندساله با ی پسر ارازل رفیقه حتما برای ایدا بگیره ک خیلی واجبه..

بعد دیدم اونم گریه اش دراومده گفت توروخدا نزار رابطمون خراب شع ک با این حرفش بیشتر بغضم ترکید گوشیو قطع کردم😭😭😭حالم خیلی بده.ـ برام دعاکنید هرچی به صلاحمه همون بشع🙏😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دیگه در این حدم نیاز نیست

فوقش زنگ میزدی به مادره میگفتی به شما ربطی نداره و تمام

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

فقط کافی بود بگی نمیرم

چکار به آیدا داری؟ متاسفم

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

حالا چرا ایدا بدبختو پیش داداشه خراب کردی 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام