2821
2789
عنوان

بچم میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 57 پست
بگو مریض بود باید یه کم ازگلوشو میبرید تا آلودگی و مریضیش میومد بیرون.بعد بردن دوختن گلوشو..البته اگ ...

ببین تا حدی می‌دونه ولی براش سخته که دیده پدر من این کار رو کرده 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم میگم ببعی  36 سالمه 😅 عزیزم بهترین کار اینه که بهش از اکوسیستم بگی. بگو ما برای ای ...

قربونت برم الهی عزیزم

اتفاقا منم میگم ببعی😄😄😄

اینجوری با حال تره آخه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اگه کسی دیگه بود باهاش کنار میومد ولی چون همش بابام بهش محبت می‌کنه خیلی سخته براش باور کنه که دست ب ...

بچمممم

بهترین کار اینه مشاوره آنلاین بگیری تا بهترین برخورد رو باهاش کنی چون تو ذهن بچه میمونه 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
چه ربطی داره ؟باید یه جوری با این قضیه کناربیاد ۸سالشه کوچیک که نیس

احساس کردم زوده براش دونستن همچین چیزی وگرنه خدا بلوغ پسر رو چهارده سالگی نمیزاشت 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!
منم میگم ببعی  36 سالمه 😅 عزیزم بهترین کار اینه که بهش از اکوسیستم بگی. بگو ما برای ای ...

ببین اینا رو می‌دونه ولی سختش اینه که بابای منو خیلی دوست داره خیلی سخته براش دیدن این صحنه که بابای من انجامش داده همش میگه مگه بابا جون آدم بدیه که سرشو برید؟

ببین اینا رو می‌دونه ولی سختش اینه که بابای منو خیلی دوست داره خیلی سخته براش دیدن این صحنه که بابای ...

اهان

بگو کس دیگه ای اینکار و بلد تیست

بگو آدمای خوب تو عروسی سر ببعی و میبرن. اونشب غیر از باباجون آدم خوب دیگه ای نبود!!! 😂 

دیگه چاره ای نیست😩😅😂

عزیزم کم کم بهش بفهمون ک یه چیزی مث مرغ و گوسفند و گاو اینا حیواناتی هستن ک توی اسلام حلال هست و میش ...

اینا رو می‌دونه ولی خب چون بابام خیلی دوستش داره سخنش بوده وقتی بابامو دیده تو اون حال همش میگه مگه بابا جون آدم بدیه که سرشو برید 

اینا رو می‌دونه ولی خب چون بابام خیلی دوستش داره سخنش بوده وقتی بابامو دیده تو اون حال همش میگه مگه ...

من قصدم کمک بود بعضی ها انگار دلشون پر درده اومدن هی به نظرمن گیرمیدن

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻