2821
2789
عنوان

بچم میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 57 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رفتم هایپر پسرم ماهی برای خوراک دید گریه افتاد که دلم میسوزه، گفتم خدا گفته ماهی، گوسفند، مرغ رو اجازه دارین بخورین

از اونحا شام بردمش رستوران گفت نه من کباب نمیخورم ببعی گناه داره، یه مقدار کباب باقی موند فرداش ظهر گفت میخورم. 

چون گفتم خدا این اجازه رو داده تونست با خودش حلش کنه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

براش توضیح بده که هر چیزی خدا آفریده برای هدفی

و هدف اون گوسفند اینه که بشه غذای ما تا انرژی داشته باشیم بندگی کنیم و...بگو اون گوسفند خوشحاله از این اتقاق

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
میترسم بدتر بشه 

گلم تو این سن نباید همچین صحنه هایی رو بچه ها ببینن . سعی کن براش منطقی توضیح بدی . مثلا بگو شیر و پنیر که صبح ها میخوری میدونی از کجا میاد؟ یا مثلا بگو عزیزم غذا درست میکنم برات که گوشت داخلشه رو از همین حیوان ها میگیرن . بابا جون ببعی رو کشت تا بتونیم از گوشتش استفاده کنیم وگرنه نمی‌خواست ببعی رو بکشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !