2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار آبمیوه دادم نخوردن تا صبح گریه کردن

شیر خشک میخورن؟پسر من خیلی عاقل بود کلا از ۶ ماهگی شیر شب نخورد یعنی ۱۲ شب می‌خورد تا ساعت ۶و نیم صبح بخاطر همین راحت کنار اومد.ولی بعد ۲ سالگی پدر منو درآورد نصف شبا بیدار میشد بی دلیل گریه میکرد الان بعد عید گوش شیطون کر بیدار نمیشه

عزیزم من خیلی وقته منتظرتم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

اون موقع بارداربودی گلی بهم گفتی نمیتونم‌تمرکز کنم منتظرت موندم بعدهااا بهت پیام‌دادم جواب ندادی الانم یهویی اومدم..دلم گزفته بود..عزیزم من ۱۹مهر ازمایش بارداری میدم تونستی حستو بگو بهم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

چقدر قشنگه

وقتی تاپیک سال ۹۹تو رو دیدم

که میترسیدی از انتقال

بعد اومدم بالاتر دیدم صاحب دوقلو شدی

چقدر خوشحال کنندس😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا