2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 106 پست
اره ازنظرمالی ک فعلاخداروشکرمشکلی نداریم دستمون ب دهنمون میرسه ولی یک عده ای میگن بچه دوم بیاری دیگه ...

بچه ها هرچی بزرگتر میشن مخارجشون هم بیشتره ولی اینکه میدونی بچه هات همدیگه رو دارن هم خوبه سبک سنگین کن ببین کدوم مهمتره برات

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من دومی اوردم افتادگی رحم گرفتم عطسه می کنم لباس زیرم خیس می شه، این بدن زن هست که خیلی از بین می ره، بعد زایمان و شیردهی بچه دوم، دو تا دندون هام خراب شد، بدنم خیلی کم قوت تر شده و یه مقداری موهام سفید شد! 

کلا زن با بچه دار شدن شکسته می شه!

یا ارحم الراحمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تصمیم برای شماست ببین اگه بیاد دیگه دخترت عاقل نخواهد بود از حسودی جیش می کنه رو مبلا .بعدم پول و امکانات هست توهم کمک مادر وخواهرتو داری بیاری دوسه سال بعد همبازی میشن واین خوبه

خدایا شکرت

اینقدر راحت تعریف کردی یعنی شرایطش مساعده پس بیار واقعاااا سن کم خیلی خوبه

اخه ازشباش میترسم ک خدایی نکرده بچه ای باشه ک شباگریه کنه واین یکیوام بیدارکنه

یه سوال خانم های باردار چطور می تونین 9ماه روی شکم نخوابید و موقع چپ و راست شدن بلند شین و دوباره بخ ...

به سختی! به نکبت!  روزهای آخر بارداری فقط لحظه شماری می کردم زایمان کنم و بتونم مثل قبل بارداری روی شکم بخوابم! 

یا ارحم الراحمین

عزیزم ی چیزی میگم ناراعت نشو 

چرا باید نی نی سایت های کم تجربه تو خصوصی ترین مسئله شما دخالت کن هیچکس تو زندگی شما نیس تا شرایط شما رو درک کنه و بهتر ب شما کمک کنه 

اینجا برای سرگرمی و درد دل خوب هست ک سبک بشی

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
خداکمک نیکنه عزیزم نگران نباش اولی هم ماشالله تاحدودی مستقله دیکه.ایشالله ب سلامتی میاد🥰 بارداری ل ...

ممنونم عزیزم حتما ایشالله تا اخر این ماه خبر خوب میدی....

خدا چی بخواد دیگه قسمت بوده. فقط از خدا میخوام هردوتاشون تو رفاه باشن با این وضعیت گرونی خیلیاسترس داره به هدا با اینکه وضعمون بد نیست اما همش فکرم درگیره

من دومی اوردم افتادگی رحم گرفتم عطسه می کنم لباس زیرم خیس می شه، این بدن زن هست که خیلی از بین می ره ...

اره بابازناکه بدبختن ولی خواهرجان چ الان چ چن سال دیگه بالاخره دومیومیخواد

یک بلاگرمیشناسم بچش دقییییقابادخترمن به دنیاامده بچه سومش الان۵ماهشه

خوب وقتی خودتم دوست داری پس بیار

ولی اینو بدون ذخایر کلسیم و املاح بدنت تامین نشده تو اینترنت سرچ کن متوجه میشی 

اگه میخوای که در آینده دچار پوکی استخوان و دست درد و پادرد نباشی 

حداقل ۳ الی ۴ سال باید بین بارداری ها فاصله باشه

اره بابازناکه بدبختن ولی خواهرجان چ الان چ چن سال دیگه بالاخره دومیومیخواد

ولی خیلیا رو دیدم بچه هاشون الان بزرگن و کنکوری و دانشجو ولی تک فرزندن . و مادراشون هیچ وقت بچه دوم نیاوردن و نخواهند آورد  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آره بیار تا فاصله شون کم بشه، ولی به خیال اینکه بچه دوم هم مثل اولی آروم میشه خیاله خام، پسرم هزار ماشالله از لحظه دنیا اومدن تا الان برام دردسری نداشته ولی دخترم بخدا دهنمون رو سرویس کرده یعنی نمی تونم یه حمام برم یا به کارای شخصیم برسم همش چسبیده به من یعنی برم دسشویی پشت در اینقدر جیغ می زنه تا بی حال میشه به معنای واقعی پدرمون رو داورده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است