2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یانه

1076 بازدید | 106 پست

بچه اولم ۲سالشه ودختره وبی نهاااایت عاقل هستش واقلااذیت نمیکنه حتی دستشوییشم میگه وکارای خودشوتاحدامکان خودش انجام میده. بیشتراوقاتم خونه مامانم هستموپیش مامان وخواهرمه واصلاکاری ب من نداره. شوهرم چندروزه گیرداده بیاتادخترمون کوچیکه یکی دیگه بیاریم ک باهم بزرگ شن حالاکه درگیراینیم اونم بزرگ میکنیم یهویی راحت میشیم دیگه. ب نظرتون بیارم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیار اینجوری خیلی بهتره واسه بچها 

اما نباید بینشون فرق بزارید 

هرچقدر به کوچیکه توجه میکنید به بزرگه هم همون قدر باید توجه کنید نباید یکی رو به امون خدا ول کنید اون یکی رو بچسبید

توکام|زان ماه که خورشید از او شرمنده‌ ست بی شرم بود مرد چه بی شرمی ها

من اختلافشون ۲ سالدو ۸ ماهه

خیلی راصیم که اختلافشون کمه

سخته حقیقتا دو سال اولش ولی خیلی بهتره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊