یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سوال منم هست ،که آیا بچه دوم بیارم؟و اینکه من دلم سومی هم میخواد آیا بیارم ؟
اول سومی رو بیار بعد دومی
فک کنم راحت تر باشه
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
به نظرم حتما بیار،اینلطف رو به بچت بکن وبزار خواهر یا برادر داشته باشه ولی ولی ولی یه چیزی رو بهت بگم خدابهت بچه داد باهمه عاقلی دخترت یه موقع فک نکنی دخترت دیگه نیازی به محبت و توجه تو نداره....
من دخترم پنج سالش تموم شده الان دو ماهه حامله هستم و ناخواسته بود یه ماه کمتره فهمیدم همش فکرم درگیره وون بچه نمیخواستم اما دیگه قبول کردم و همه میگن خوبه بچهها باهم بزرگ میشن اگر واقعا اعصابش رو داری و آمادگیش هم همینطور بیار مادر و خواهرتم که هستن ولی خب به اینم فکر کن که دوتا بچه رو باید همزمان نگه داری دیگه. من هنوزم قبولش برام سخته
من پسرم شش سالشه وقتی به بچه دوم فک میکنم فکرشم آزارم میده بااینکه عاشق دخترم تواین شرایط اقتصادی بنظرم همون یکی رو آدم تو رفاهیات قرار بده و ی فرد مفیدی بشه تو جامعه بهتره