2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا با چه منطقی میگین رشد کرده وقتی با فولیکولهاش بر نیدارن اون قسمت دیگه فولیکولی نیست که مو دربیا ...

قسمتی که برداشت میشه، پوست را کلا" برمیدارند و لبه ها را به هم میدوزند.. بنابراین کچل نمیشود.
آنچه شما میگویید مربوط به کاشت مو، و برداشت به روش FUE است که موها را دانه دانه برمیدارند. در کاشت ابرو اینطور نیست.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

برای کاشت ابرو

یک نوار از پوست سر، از پشت سر برداشت میشود. اندازه نوار بستگی به میزان کاشت دارد. اگر اصلا" ابرو نداشته باشید، برداشت بزرگتر و عریضتر است، و الا یک برداشت کوچک، کافیست.

لبه‌های پوست سر بعد از برداشت نوار، به هم دوخته میشوند. اگر از تکنیکهای مخصوص استفاده شود، جای بخیه در آینده دیده نمیشود ( گرچه در حالتا عادی هم، اگر موها را کاملا" از هم باز کنید، ممکنست دیده شود و در حالت عادی دیده نمیشود.)

پوست برداشت شده به قطعات باریکی بریده میشود تا نهایتا" فولیکولهای تکی مو بدست آید.

با توجه به قوص دار بودن مو، لازمست هنگام کاشت به خواب مو دقت شود. در اینصورت مو بخوبی روی پوست میخوابد و سیخ سیخ نمیشود.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو