2777
2789
عنوان

زنگ زدم به اکسم :)

663 بازدید | 13 پست

چهل پنجاه روزه کات کردیم

پریشب با ی پسر دیگه رفتم دیت

دیت که نه در حد ی دور زدن ساده تو ماشین

بعدش ک برگشتم خونه حالم خیلی بد شد یکی دو ساعت گریه کردمو به اون اقا گفتم از لحاظ روحی شرایطشو ندارم

و تمام

حالم خیلی بد بود زنگ زدم ب اکسم مثل همیشه پر انرژی جوابمو داد گفتم میخام ببینمت تروخدا. گفت کار دارم با دوستام بیرونم ماشینمم نیست الان برای چی گریه میکنی چرا اینجوری شدی تو بااااز؟ چرا باید یاد من بیفتی وقتی با کسی دیگه رفتی بیرون؟مگه کاریت کرد گفتم نه روانم بهم ریختس نمیتونم دست خودم نیست حالم بد میشه یه دور زدن ساده رو نمیتونم گفتم نمیتونم نمیخام میخام مال تو باشم...

گفتم در خونتونم صبر میکنم تا بیای گفت صبر نکن مواظبم باش بابام خونس دم در میبینتت جرت نده:)

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ اشغاله

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
تبریک میگم فقط خودتونو کوچیک کردین

میدونم ولی دست خودم نیست نمیدونم چرا دلسرد نمیشم ازش لعنتیو 

دفعه اولم نیس کات کردم نمیدونم چرا این دفعه انقدر وابسته شدم

روانشناسا هم میگن حداقل ۶ ماه باید از رابطه ی قبلی بگذره تا آماده ی رابطه ی دیگه ای بشین

گفتم شاید فراموش کنم 

ولی واقعا بد بود میتونم بگم بدترین شب زندگیم 

نمیدونم بعضیا چطوری قبلیو تموم نکرده میرن با بعدی

گفتم شاید فراموش کنم  ولی واقعا بد بود میتونم بگم بدترین شب زندگیم  نمیدونم بعضیا چطوری ...

آره نمیشه اصلا
۴۰... ۵۰ روز که اصلا زمانی نیست

خیلی بیشتر ازینا باید بگذره...

امیدوارم بهترین اتفاق ها برات بیفتن عزیزم

دلت آروم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه