2777
2789
عنوان

شوهرم گند میزنه به حالم

327 بازدید | 24 پست

شما باشین ناراحت میشین یا نه . امروز مادر شوهرم اینا که طبقه پایینمون هستن و شام صدا کردم بعد شام که داشتیم سریال می‌دیدیم شوهرم چسبیده به بغل مامانش خوابیده بود . مامانش هم همش دستش تو بازوش و زیر رکابیش رو سینش بود هی ناز میکرد و ماساژ میداد . بعد چند دقیقه شوهرمم دستشو کرده بود تو موهای مامانش و باهاش ور میرفت . یعنی چند وقته این شوهرم خیلی رو مخمه . خیلی شدید تر وابسته مامانش شده. یعنی انقدر از ته دل واسش کاری میکنه و جوابشو میده که نگو . وابسته اش بود الان یکی دو ماهه خیلی بدتر شده . امشبم که حالمو بهم زدن . با منم شدیدا لج شده و انگار نه انگار که حامله ام . هر روز دعوا داریم . اصلا دیگه درکم نمیکنه و حالم واسش مهم نیست . وای دلم میخواد یه چیزی بهش بگم یا پیامک بفرستم واسش واسه حرکتای امروزش . به نظرتون حق دارم ناراحت بشم یا طبیعیه یه پسر چهل ساله این طوری کنه و بچسبه به ننش .چی بگم‌بهش تا دلم خنک بشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

اه اه حال منم بد شدددد

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زن غریبه نچسبیده که مادرشه....پس با توام در خلوت همینجوری میشه اگه خوش اخلاق باشی.....درسته  حالا رفتار آن ها درست نبوده یا شایدم جالب نبوده....اما واقعا حسودیم ندارن خداروشکر کن یکمم بی خیال باش....

ولا همسر منم برای مادرش جون میده اما به جاش  از منم دفاع می‌کنه بخصوص وقتی حامله بودم  تا الانم همچین حرکاتی ازشون ندیدم بغل مادرش دراز بکشه همسرت تو نوبره خواهر منم باشم ناراحت میشم

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
به زن غریبه نچسبیده که مادرشه....پس با توام در خلوت همینجوری میشه اگه خوش اخلاق باشی.....درسته  ...

والا بی خیالی م کارو به اینجا کشونده . که سیزده ساله از خونه باباش بلند نمیشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
والا بی خیالی م کارو به اینجا کشونده . که سیزده ساله از خونه باباش بلند نمیشه

حق داری گلم به نظرم بابات آمد خونتون تو هم برو تو بغل بابات دراز بکش محل شوهرت نده ببین چکار می‌کنه 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️