2777
2789
عنوان

خالهای قرمز رنگ...بیایین لطفا

3316 بازدید | 17 پست

خانوما کسی هست اینجا که از این خالها داشته باشه..دوسه سالی میشه دستم تا آرنج و پر شده از خال های ریز ریز قرمز....جاهای مختلف بدنم هست ولی کم رو دستام زیاده......گاهی خیلی نگران میشم میگم نکنه خطرناک باشه...کسی بوده مورد مشابه داشته باشه 

بر اثر عوامل همچون شرایط خاص پزشکی، بارداری و تغییر هورمون، مشکلات کبدی، تغییرات آب و هوا و با توجه به سابقه پزشکی خانواده یعنی به صورت مورثی ایجاد می‌شود. شایان ذکر است که افزایش سن را می‌توان اصلی‌ترین عامل بروز این بیماری دانست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی من نامزدم روی کمرش داره و گردن چیه یعنی

بر اثر عوامل همچون شرایط خاص پزشکی، بارداری و تغییر هورمون، مشکلات کبدی، تغییرات آب و هوا و با توجه به سابقه پزشکی خانواده یعنی به صورت مورثی ایجاد می‌شود. شایان ذکر است که افزایش سن را می‌توان اصلی‌ترین عامل بروز این بیماری دانست

بر اثر عوامل همچون شرایط خاص پزشکی، بارداری و تغییر هورمون، مشکلات کبدی، تغییرات آب و هوا و با ...

عزیزم ۲۷ سالمه ویه بچه دارم فقط..خودمم حس میکنم از وقتی باردار شدم اینا رو در آوردم..بنظرتون درمان داره؟دستامو خیلی زشت کرده😥

عزیزم ۲۷ سالمه ویه بچه دارم فقط..خودمم حس میکنم از وقتی باردار شدم اینا رو در آوردم..بنظرتون درمان د ...

افزایش پرولاکتین که بعد از بارداری در بدن زنان اتفاق می‌افتد ممکن است احتمال ابتلا به خال های قرمز را افزایش دهد.

عزیزم ۲۷ سالمه ویه بچه دارم فقط..خودمم حس میکنم از وقتی باردار شدم اینا رو در آوردم..بنظرتون درمان د ...

اره عزیزم درمان داره . اول سرکه سیب رو امتحان کن صدرصدیه نشد بقیه رو امتحان کن

گلم سرکه رو بخورم یا چی؟

بیا عزیزم .برای امتحان این روش، یک تکه پنبه تمیز یا تکه پارچه را در سرکه سیب آغشـته کنید و آن را روی خال قرمز فشار دهید. به مدت 10 تا 30 دقیقه در جای خود نگه دارید. انجام این کار دو بار در روز به مدت چند هفته بهترین نتایج را ارائه می‌دهد. اگر متوجه تورم، کبودی و سایر علائم تحریک در اطراف خال شدید، ACV می‌تواند با بهبود ظاهر آنژیوم از برداشـتن با جراحی جلوگیری کند