آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم. شما حرف بعدیتون هم صحیح هست ادب مرد به ز دولت اوست لطفا منو جایی تگ نکنید. دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم. شما حرف بعدیتون هم صحیح هست ادب مرد به ز دولت اوست لطفا منو جایی تگ نکنید. دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
your name خیلی قشنگ بود وقتی میرفتن جابه جا میشدن جالب بود
بله یکی دیگه هم دیدم« تغییرات آب و هوا با تو » زیبا بود
یکی دیگه هم بود اسمش یادم نیست ولی خیلی خوب بود راجب یه دختری بود که توی یه رستوران خانوادگی کار می ...
خیلی کلی هست اینی که میگید اگه دیدم هم یادم نمیاد