2777
2789
عنوان

کراش زدن

133 بازدید | 11 پست

ی راهنمایی میشه کنید

من ۱۷ سالمه و رو ی پسر ۲۴ ساله کراش زدم 

من تاحالا پسره رو از نزدیک ندیدم فقط عکساشو دیدم تو اینستا پسره هم فک نکنم تاحالا منو دیده باشه

پسرعموی شوهرعممه زیادم خونه عمم میره ولی من هیچوقت اونطرفا نمیرم 

خیلی وقتم هس خوشم میاد ازش 

بنظرتون چطور مخشو بزنم البته طوری ک متوجه نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فالوش داری که هیچی، اگه نداری قدم اول فالوش کن، مطمئن شو سینگله!!!!

اگه استوری گذاشت یکی در میون یا دوتا در میون لایک کن 

بعد سه روز کا فالوش کردی، یه عکس از خودت بذار.

اگه ریکشن نشون نداد، بعد چند ساعت یه عکس از کتابی که میخونی یا فیلمی که میبینی بذار!

این روند رو ادامه بده مثلا روزی ۲ یا ۳ استوری بذار، اگر ریپلای کرد استوری رو که تامام تامام😂

اگر نه لایک کرد و نه ریپلای کرد یعنی ازش دست بکش 

گُرشین : آتش آبی 🐋             " 17 دی 🖤 "                      

از رو عکساش ک میبینم حس میکنم یطوریه بعد هی با خودم میگم شاید رل داشته باشه یا شاید اصن از من خوشش ...

پس نرو اون طرفا😃

شوخی کردم، خب باید ببینیش تا اوضاع دستت بیاد دیگه...

اگه فالوش داری که هیچی، اگه نداری قدم اول فالوش کن، مطمئن شو سینگله!!!! اگه استوری گذاشت یکی در ...

فالوش نکردم ولی استوریاشو میدیدم تو پیجش فقط عکس از خودش میزاره استوری عاشقانه هم ندیدم بزاره