2777
2789
عنوان

بچه ها کمک خیلی تا امیدم

79 بازدید | 9 پست

من مامایی ترم آخر دانشگاه آزاد تهرانم

با وجود اینکه متاهلم سعی میکنم بخونم ...ولی واقعا خیلی دانشجو کاربلدی نیستم امروز استادم ی سوال راحت پرسید و اشتباه جواب دادم و گفت تو اصن ماما نیستی و این حرفا ولی واقعا اگه ی چی مشخص کنه من میخونم و جواب میدم ...ولی اگه از قبل نکن نمیتونم ج بدم....و از طرفی زندگی شخصی من خیلی آشوفته هست همسرم راهه دوره 

و من هر از گاهی بهش سر میزنم ...ولی همه اینا بنظرتون اینا ینی استادا منو پاس میکنن؟

مامایی بیشتر تجربه میخواد بذار حالا طرحت بگذرونی ان شاالله بهترین ماما میشی

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم 🥰🥰🥰

میشه یه سوال تخصصی بپرسم؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
بفرمایید عزیزم

ببخشید عزیزم خیلی ذهنم آشفته شده بخاطر همین گفتم ازت سوال بپرسم 

من سیکلم 25روزه هست بعضی‌ مواقع با دو روز تاخیر الان یک هفته است از موعد پریودیم میگذره و پریود نشدم امروز بیبی‌ چک زدم منفی بود علائم پریودی اصلا ندارم فقط یه چند روزه ترشح متفاوت دارم بی رنگ بی بو احتمال اینکه باردار باشم هست ؟ بیبی چک تا چند روز دقیق نشون میده؟

ببخشید عزیزم خیلی ذهنم آشفته شده بخاطر همین گفتم ازت سوال بپرسم  من سیکلم 25روزه هست بعضی‌ موا ...

بی بی چک باید یک ماه بگذره ....اگه شک دارید یه تست بتا بدید... آزمایش خون هست نیاز هم نداره ک ناشتا باشی...همیشه سر تایمش پریود میشدی؟ یا عقب و جلو میشد

بی بی چک باید یک ماه بگذره ....اگه شک دارید یه تست بتا بدید... آزمایش خون هست نیاز هم نداره ک ناشتا ...

دو روز عقب جلو میشدم ولی الان یک هفته است عقب افتاده 

یک ماه پریودی عقب بیوفته؟ 

اره...اگه شک داری بتا بده خیلی دقیق تره

ممنونم بانو جان