2777
2789
عنوان

ایفون بازا ؟۱۳یا ۱۳پرومکس؟کدوم؟؟

203 بازدید | 24 پست

سلام من بهمن ۱۴۰۰یه ایفون ۱۳معمولی دو دوربینه گرفتم ۲۷تومن الان هلث باطریش ۹۹درصده 

بعد الان شوهرم یه ایفون ۱۳پرومکس اورده از دوستش میگه اگ میخای بردار اونم گفته دوسال کارکرده اما هلث باطریش ۸۵درصده

چیکارکنم گوشی خودمو نگه دارم یا اونو بگیرم؟؟؟

برا کلاسش ایفون ۱۳پرومکس خب بالاتره 

اما اخه هلث باطری خودم بهتره 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

ببخشید اسی اگه ویدیو توی سایت اپلود بزاریم نی نی سایتیا ببینن میتونن از اونجا دانلودش کنن؟

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ پرومکس خوبه ولی هلثش خیلی پایینه  ۱۳ خودت بهتره

کلا مدلش اینجوریه زود میاد پایین یا این زده پدر گوشیو دراورده؟؟😂

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
فقط بگو چجوری ۹۹ نگه داشتی؟ من یک ساله می رسونم به ۹۰

زیر ۲۰درصد باهاش کار نمیکنم میزنم شارژ 

موقع شارژم نمیزازم از ۸۰بره بالا 

مود‌منی که هلث باتری گوشیم ۷۱عه:))))

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
در ضمن پرومکس خیلی بزرگ و سنگینه اگر مشکلی با اینم نداری بردار😅

والا رو هلثش میترسم  چون شنیدم ایفون تعویض باطری نداره اینم درسته؟؟

فقط سه دوربینه بدیش اینه که فیکش دراومده🤧

اره اینش خیلی بده هی هم تبلیغ میکنن پسر داییام دارن 

والا رو هلثش میترسم  چون شنیدم ایفون تعویض باطری نداره اینم درسته؟؟

من ایفونم ایکسه باتریش تعویض کردم عزیزم

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa