2777
2789
عنوان

ایفون بازا ؟۱۳یا ۱۳پرومکس؟کدوم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست
مود‌منی که هلث باتری گوشیم ۷۱عه:))))

چن وقته دستته؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
من ایفونم ایکسه باتریش تعویض کردم عزیزم

۱۳ها هم میشه؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۲۰درصد باهاش کار نمیکنم میزنم شارژ  موقع شارژم نمیزازم از ۸۰بره بالا

چه عالی، منم همیشه گوشیم زیر ده درصد شارژ داره، سریع میزنم فست شارژ یکم شارژ میشه دوباره می کشم و همین روند🫠🫤

چه عالی، منم همیشه گوشیم زیر ده درصد شارژ داره، سریع میزنم فست شارژ یکم شارژ میشه دوباره می کشم و هم ...

فست شارژهم میگن هلث باطریشو کم میکنه 

اره اینش خیلی بده هی هم تبلیغ میکنن پسر داییام دارن 

خیلی پرومکس و میاره پایین لامصب حاضرم سیزده خالی داشته باشم 😂😂🤧

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
چن وقته دستته؟

۵سال فیکسسسس

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

خیلی شارژ ۱۳پرو زود خالی میشه 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
خیلی شارژ ۱۳پرو زود خالی میشه 

ممنون از راهنماییت عزیزم