2777
2789

سلام خانوما من چندروزه درگیریه موضوع شدم من ازسطل زباله گوشی همسرم یه پیام دیدم که به یه خانوم داده بود  پروفایل روبیکات وپسرانه کن داری گندمیزنیا من این پیام ودیدم وعصبانی شدم همسرم اول کلا انکارمیکردتاکه مدرک روکردم ورنگ وروش پرید به تته پته افتادوشروع کردبه التماس وقسم وایه که من به توخیانت نکردم ومن انگشتمم به زن نامحرم نخورده تاحالا خانوماتوتاپیکای قبلم هست که من همسرم دچاراعتیادبودمن کشوندمش پزشک قانونی ثابت کردم وکلاقانون بهم گفت ازاین مردطلاق بگیرارزشش ونداره برگردی امامن بخاطربچه امون ویه ذره علاقه برگشتم بدون گرفتن هیچ حقی نه حق طلاق نه حق حضانت حالام توگوشیش اینوپیدا کردم دلم دیگه ازش چرکین شده خودش که میگه من خائن نیستم وپاموکج نگذاشتم فقط درحدپیام اماچون سابقه دروغگویی داره سخت باورکنم حرفاشو بامشاورم حرف زدم ولی مشاورا بهم کمک نکردن حالاشماهابهم کمک کنین تاتصمیم درست بگیرم که اززندگی این ادم برم یابمونم باهاش فقط لطفاسرزنشم نکنین خیلی خودم ناراحتم

که داندبه جزذات پرودگارکه فرداچه بازی کندروزگار  

بهترین کار این بود اصلا به روش نمیاوردی من طلاق گرفتم به خدا طلاق اسون نیست اگه اینجوری ده تا مشکل داری با وجود بچه با طلاق صد تا مشکل داری الان که به اینجا رسیده و بهش گفتی میدونی راحت کوتاه نیا بترسونش ولی طلاق یر خونه حضانت  فرزندت واینجور چیزا بگیر ولی طلاق سخته

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار این بود اصلا به روش نمیاوردی من طلاق گرفتم به خدا طلاق اسون نیست اگه اینجوری ده تا مشکل د ...

اخه خیلی عصبانی شدم کنترلموازدست دادم همم من ازطلاق نمیترسم پدرومادرم کلاحمایتم میکنن خودمم میرم سرکارخرج خودموبچه امومیتونم دربیارم 

قلبم درد گرفت با تاپیکت💔🙂

من خیلی ازدستش کشیدم بخدابابام هزارباربهم گفت نرودخترم اون اهل زندگی نیست من احساسی عمل کردم خرشدم 

اخه خیلی عصبانی شدم کنترلموازدست دادم همم من ازطلاق نمیترسم پدرومادرم کلاحمایتم میکنن خودمم میرم سرک ...

من درامد دارم رستوران دارم خونه دارم ولی به هرحال سخته اگه میتونی تعهد میده چیزی بنامت میکنه یه بار دیگه ببخش واینارو بگیر ...البته بگم خودم بارها بخشیدم و فرصت دادم وپرروترشد

من درامد دارم رستوران دارم خونه دارم ولی به هرحال سخته اگه میتونی تعهد میده چیزی بنامت میکنه یه بار ...

هیچی نداره تازه زبونشم درازه شیطونه میگم بچه اموبردارم برم پشت سرمم نگاه نکنم دیگه بسته بخداخسته شدم ازدستش 

هیچی نداره تازه زبونشم درازه شیطونه میگم بچه اموبردارم برم پشت سرمم نگاه نکنم دیگه بسته بخداخسته شدم ...

حتما برو مشاور انشالله بهترینها نصیبت 

من خیلی ازدستش کشیدم بخدابابام هزارباربهم گفت نرودخترم اون اهل زندگی نیست من احساسی عمل کردم خرشدم&n ...

منم سر یه موضوعی احساسی عمل کردم 🙂

امیدوارم شوهرم پشیمونم نکنه💔

دقیقا مث من

میخوای چیکارکنی ؟حس میکنم غرورم بدجورشکسته اصلاشوهرم واون زن مالی ام نیستنا که مثلابخوام فکرکنم من چی کم داشتم فقط این منوآتیش میزنه که چرابرگشتم بهش چراحرف باباموگوش ندادم 

میخوای چیکارکنی ؟حس میکنم غرورم بدجورشکسته اصلاشوهرم واون زن مالی ام نیستنا که مثلابخوام فکرکنم من چ ...

بنا به دلایلی نمی تونم طلاق بگیرم، گاهی حس انتقام دارم، گاهی حس بی تفاوتی و تنفر

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk