2777
2789
عنوان

شروع رژیم گیاهخواری

102 بازدید | 9 پست

اینجا هرکسی میخواد باهم شروع کنیم اعلام کنه دوستای گلم♥

تعداد رای : 8
نظرسنجی
من پایه گیاهخواری هستم
3
37%
من گوشتخواری را بر گیاهخواری ترجیح میدهم
5
62%

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

من گیاهخواری دوست دارم ولی میخوام یکم بیشتر تحقیق کنم بعد شروع کنم .. حالت عادی هم از گوشت خوشم نمیاد

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱. بیشتر عمر می‌کنید🍃قلب خود را نجات می‌دهید🌼از دیابت جلوگیری می‌کنید⭐سلامت پوست خود را افزایش می‌دهید🌙خلق و خوی را بهبود می‌بخشید💫کلسترول خود را تنظیم می‌کنید♥خطر چاقی را کاهش می‌دهید🎀خطر سنگ کلیه را کاهش می‌دهید🌈فرآیند پیری را کند می‌کنید⚡خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهید😊می‌توانید پول بیشتری در حساب خود داشته باشید🦦غذای شما رنگی‌ می‌شود🌈جین‌های قبلی‌تان دوباره اندازه می‌شوند😁باعث پاکسازی بدن می‌شود🌻یک بیانیه سیاسی قوی خواهید داشت 💎غذاهای شما خوشمزه خواهند شد🌼زباله و آلودگی هوا کاهش می‌یابد🙂عمر استخوان‌های‌تان طولانی‌تر می‌شود🌑به کاهش گرسنگی کمک می‌کنید🥰. از مواد شیمیایی سمی اجتناب می‌کنید⚡ در برابر بیماری‌های ناشی از غذا از خود محافظت می‌کنید💚از مشکلات مربوط به کمر خلاص می‌شوید🎈گوارش بهتری خواهید داشت😊👌🏻گرگرفتگی درمان می‌شود🌾هزینه درمان را کاهش می‌دهید🌱گیاهخوار شدن بسیار آسان است🌷

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓