2777
2789
عنوان

یه کنکوری تجربی بیاد لطفا

112 بازدید | 7 پست

سلام لطفا اگر دانش آموز کنکوری تجربی هستین.

برام از شرایط جدید کنکور و تاثیر معدل و همه ی این مسائل بگین 

چ درسایی میاد شنیدم عمومی ها حذفن

چ تاریخی کنکوره 

سالی دوباره کنکور؟

ثبت نام کنکور کی هست 

تاثیر دروس عمومی چجور حساب میشه

چه درصد هایی باید زد تا رتبه زیر ۵۰۰ بشه 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

هیچکس اینجا کنکوری نداریم ؟

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمومی ها حذف شدن؛۲ بار در سال کنکوره؛از سال دیگه اردیبهشت و تیر؛ثبت نام کنکور که برای امسال تموم شده؛۴۰ درصد معدل نهایی دوازدهم تاثیر داره برای امسال ولی سالای بعد افزایش پیدا میکنه؛تاثیر دروس عمومی هم که به صورت امتحان نهاییه

عمومی ها حذف شدن؛۲ بار در سال کنکوره؛از سال دیگه اردیبهشت و تیر؛ثبت نام کنکور که برای امسال تموم شده ...

ممنون عزیزم اگر امتحانات نهایی رو ترمیم معدل کرد فقط عمومی هارو باید دوباره امتحان داد ؟ و تخصصی هارو ۸۰ درصد  زد میشه ۳ رقمی آورد رتبه

ممنون عزیزم اگر امتحانات نهایی رو ترمیم معدل کرد فقط عمومی هارو باید دوباره امتحان داد ؟ و تخصصی هار ...

تاثیر نهایی ها هم برای اختصاصیاست و هم عمومی ها ؛اگه معدلت خوب باشه و ۸۰ درصد بزنی ۳ رقمی که هیچ ۲ رقمی میشی

تاثیر نهایی ها هم برای اختصاصیاست و هم عمومی ها ؛اگه معدلت خوب باشه و ۸۰ درصد بزنی ۳ رقمی که هیچ ۲ ر ...

خیلی ممنونم عزیزم وقت گذاشتی .لایق بهترین هایی ‌موفق و شاد باشی قشنگم