2777
2789

بروبچ من اولین باره دارم شاتل میگیرم هنوز مودمم نصب نکردم...شوهرم اینو فرستاده میگه سردرنمیارم..نگاه کن بگو اگه خوبه بگیرم...

واقعیت منم سردرنمیارم😁این خوبه بگیره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه...میگم روالش همینه؟؟

آره تا جایی که یادم‌ میاد همینطوریه....چون ما خیلی وقت پیش فعال کردیم 

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
زده خدمات نقره ای

سرعتو حتما دقت کن که اگه کم باشه باز مثه سیمکارتای معمولی  اذیت نشی حالا ۱۶ هم‌نشد ۸ هم خوبه بگیری من‌خودم اوایل سرعتم ۱۶ بود گرون ک کردن رفتم تو ۸ و اصلا تغییر آنچنانی با ۱۶ احساس نکردم...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
سرعتو حتما دقت کن که اگه کم باشه باز مثه سیمکارتای معمولی  اذیت نشی حالا ۱۶ هم‌نشد ۸ هم خوبه بگ ...

ایول...الان میرم ببینم خدمات نقره ای چیه...ممنون از راهنماییت