2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونست قشنگ تر باشه،طرف این کاره نیست،ولی همچی بد هم نشده،این ابرو جا داشت بهتر باشه 

مدرک مربیگری داره از سال ۹۰.من سردر نمیارم ولی عمه شوهرم راضیه.ابروهاش خیلی ناقرینه بود.اگ جای بهتر سراغ دارین معرفی میکنین لطفا

مدرک مربیگری داره از سال ۹۰.من سردر نمیارم ولی عمه شوهرم راضیه.ابروهاش خیلی ناقرینه بود.اگ جای بهتر ...

تتوی قبلیش افتضاح بود یکی بالا بود یکی پایین.بدون پاک کردن کاورش کرده خیلی خوب شده بود

اره خوبه ...ماندگاریش چقدر؟ 

۲ تا ۳ سال گفته میمونه.البته همسایه شون نزدیک دوسال پیش مثل اینکه زده میگه خیلی خوب مونده بود مال اون  اینم رفته زده.سمت کرج جای معتبر میشناسین قیمتش مناسب باشه این سالن تخفیف زده ولی راهش خیلی دورع

۲ تا ۳ سال گفته میمونه.البته همسایه شون نزدیک دوسال پیش مثل اینکه زده میگه خیلی خوب مونده بود مال او ...

من او سمت نیستم عزیزم...

فقط حواست باشه رنگی ک بیشتر از،یکسال ماندگاری داشته باشه میگن خوب نیست.

سالن های اطرافتون رو سر بزنید قیمت و نوع رنگ بیاد دستتون.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من او سمت نیستم عزیزم... فقط حواست باشه رنگی ک بیشتر از،یکسال ماندگاری داشته باشه میگن خوب نیست. س ...

من از آکادمی مریم حمزه ای هم پرسیدم گفت حداقل ۲ سال میمونه.کمتر موندنش بخاطر کاشت ناصحیح رنگ تو پوسته که سطحی میزنن زود میره ولی خوب مریم حمزه ای ۵ تومن میگیره این بنده خدا تو تخفیف زده ۶۵۰🥴