2777
2789
عنوان

من همون دختری هستم که….

342 بازدید | 29 پست

حس ششمم گاهی فعال میشه بعضیا میشناسنم

بفرمایید بپرسید اماااااا

حتما قبلش یه توضیح بدید درباره ی سوالتون و اسم هم بگید اخه من جواب الکی نمیدم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم کی ازدواج میکنم شغلش چیه

کامل خوندی چی نوشتم عزیزم؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

معنیه خدو تف هستش؟

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

کسی که مستقیم سوالشو بپرسه بدون اسم و توضیح جوابی نمیدم بهش 

من یکیو بیشاز حد دوسش دارم اسمش محمد حسش بهم چیه؟ مشخصاتشم تونستی بگو

موهاش خرماییه صورتش نه خیلی لاغره نه تپل قد نسبتا بلند

بنظرم امتحانش کن که از عشقش مطمئن شی

بگو تا اخر امسال خونه میخریم یا ن اسمن بهارس

اره عزیزم

تو هم دعا کن من تا اخر امسال حداقل زمین بخرم

موهاش خرماییه صورتش نه خیلی لاغره نه تپل قد نسبتا بلند بنظرم امتحانش کن که از عشقش مطمئن شی

اون چیزی بروز نمیده

میخوام بدونم تو دلش حسی بهم داره؟؟یا نه

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱