2777
2789
عنوان

اون کاربری که شوهرش انداخته بودش از خونه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 30 پست
اوختی  من که باور نکردم گفت خوب شده و رفت معجزه شد یه شبه!!

منم باور نکردم تابلو بود سرکاریه

اسی دنبالش نباش خدا رو شکر تعلیق شد زنیکه چاخان 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
اخه نمیدونی از فرداش گفت وای شوهرم فرشته شده اصلا از این رو به اون رو شده میدونم باورش سخته ولی اصلا ...

الانم قطهع کاربری شده بسکه ب کاربرا فحاشی میکرد ک چرا گزارش میزنین 🤐خب جانم نمیسه سردر نی نی سایت برات بنر بزنیم ک😅

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@اوختی

تعلیق شده جانم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
اخه نمیدونی از فرداش گفت وای شوهرم فرشته شده اصلا از این رو به اون رو شده میدونم باورش سخته ولی اصلا ...

ولی خب بیچاره خودشم تهش نوشت باور نمیکنم خوب بودنش رو چون ممکنه بخواد با خوب بودنش مهریه ام رو ببخشم و سریع طلاقم بده خیلی حواسمو جمع میکنم

اما بعدش غیب شد کاربریشم در دسترس نیست

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍
منم باور نکردم تابلو بود سرکاریه اسی دنبالش نباش خدا رو شکر تعلیق شد زنیکه چاخان 

اون کاربره که کفته بود مدیر شرکت بازرگانیه و مدیرشون ازش تو پیام خاستگاری کرده!!!!

یراق آلات ماشین رو نوشته بود یرقان !!! آلات ماشین !!! تو یکی از تاپیکاشم گفته بود خرجشو باباش میده تو همون تاپیک اشتباهشو بهش گوشزد کردم سریع قفل کرد فرار کردددددد

وای از ادم بیکار ۱۴ ساله اینجام اونقدر دروغ دیدم

>*
بله میگف بیخود میکنین گزارش میزنین و ......

یکی دیگه از کاربرا میگفتن داستان سرایی میکرده بقیه ام تو نی نی سایت کلی براش ابراز همدردی و ...میکردن  عکس شوهرشو فرستاده آخرسر مچشو گرفتن که عکس بازیگر ترکی رو فرستاده اونم الفرار😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

یکی دیگه از کاربرا میگفتن داستان سرایی میکرده بقیه ام تو نی نی سایت کلی براش ابراز همدردی و ...میکرد ...

بله متاسفانه مجازیه و همه داستان گو. قهار

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بله متاسفانه مجازیه و همه داستان گو. قهار

نمیدونم راسته یا دروغ یکی از کاربرا میگفت اوختی داشت تعریف میکرد ازش پرسیدم کی حمید؟ گفت نه فرشته(اسم واقعی اوختی) یعنی منظورش این بود که داستان گفته اگه راست بود میگفت خودم ولی نوشت فرشته