2777
2789
خوش اومدید دزد ماشین زیاد شده ..ماشیناتونو بزارید تو پارکینگ حتما ... خیابان ناصر خسرو  خیابا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم بله دنبال سوییت هستیم

این بازارا نزدیک به هم هستن؟

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بازار های قشنگ و پارچه فروشی کجا بریم؟

همون مرکز شهرش همه چی کنار همه بگید گذر آصف راهنماییتون میکنن دو تا گذر رو به روی همدیگه داره خیابان سیروز .مانتوهای خیابان شاپور هم خیلی قیمت مناسب و تنوع داره ...اگه سن و بالا و با حجاب هستید پاساژای اونجا مانتو بلند و دکمه دار و با تنوعش زیاده

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ممنون از راهنماییت عزیزم بله دنبال سوییت هستیم این بازارا نزدیک به هم هستن؟

آره همش چسبیده به همدیگه از ششم بهمن تا انتهای خیابون فردوسی برید

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
میدونم سنقر تخمه داره نهاوند فندق داره صحنه یادم نمیاد چی داره بعد مریوان خییلی قشنگه دریاچه زریب ...

دریاچه رو که حتما باید بریم

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
یه سوال تو مریوان اکثرا با لباس کوردی میرید بیرون؟ میخوایم بیایم کراس و کوا بپوشیم ضایع نیست؟

والا من مریوانی نیستم ولی با لباس کوردی هم هستن کسایی ک میرن بیرون ولی خیلی کم مث قدیم نیست دیگ 

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
ابیدر خیلی شنیدم انشالله بریم مریوان چقدر فاصله داره تا سنندج؟ ما تازه رسیدیم سنندج

۱ ساعت و ۲۰ دیقه جاده جدید بیاید خیلی راحته  بدون پیچ اینجا از سنندج قشنگ تره هم طبیعتش هم دریاچه زریبار

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔