2777
2789

سلام 

میخوام پاور پوینت درست کنم با گوشی میشه یا حتنا باید برم کافی نت؟ اگه بادین بگین با چه برنامه ای درست میکنید ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرم افزارES viewer pro دارم تو گوشیم خوبه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

تو اپ استور خود ماکروسافت پاورپوینت رو سرچ کنی برنامشو میاره ولی کار کردن باهاش دردسر داره و کنده 

اگ بتونی بری کافی نت برات بهتره

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

میشه ولی با کامپیوتر راحتتره. اپ مایکروسافت پاورپوینت رو دانلود کن.

اینه:

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم تصادفی اون تاپیک رو دیدم و پستهارو خوندم دیدم شما درمورد نهج ابلاغه اطلاعاتی دارین. 

برای من سنگین بود هیچی نفهمیدم از نهج البلاغه شما اطلاعاتتون بالاست میشه لطفا این قسمت نهج ابلاغه رو برای من تفسیر کنید ممنون دوست عزیزم 🙏🏻

طبق آنچه كه در خطبه 165 نهج البلاغه

لَوْ كانَ كَزَعْمِ مَنْ يَزْعَمُ اَنَّهُ يُلْقِحُ بِدَمْعَة تَسْفَحُها مَدامِعُهُ، فَتَقِفُ فى ضَفَّتَىْ جُفُونِهِ، وَ اَنَّ اُنْثاهُ تَطْعَمُ ذلِكَ، ثُمَّ تَبيضُ لا مِنْ لَقاحِ فَحْل سِوَى الدَّمْع  ِ الْمُنْبَجِسِ، لَما كانَ ذلِكَ بِاَعْجَبَ مِـنْ مُطاعَمَةِ الْغُرابِ.‌

طاووس به وسیله اشکی که از چشم خود فرو می ریزد جنس ماده را باردار می کند به این صورت که قطره اشک در دو طرف پلک های جنس نر حلقه می زند و ماده او آن را می نوشد سپس تخم می گذارد، بی آن که با نر آمیزش کرده باشد، جز همان قطره اشکی که از چشمش بیرون پریده است. 

می گویند: کلاغ، آمیزش جنسی ندارد؛ بلکه به هنگامی که می خواهد جنس ماده را باردار کند منقار خود را در منقار او می نهد و کمی آبی که در چینه دان او هست به ماده منتقل می کند و او باردار می شود. 

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم تصادفی اون تاپیک رو دیدم و پستهارو خوندم دیدم شما درمورد نهج ابلاغه اطل ...

سلام عزیز دلم لطف دادید شما اطلاعات ما که هیچ هست 

اجازه بدید الان تفسیرش رو براتون میزارم ❤