2777
2789
عنوان

سطح فروشگاه آی موبایل

6290 بازدید | 194 پست

دوستان عزیز، دیگه کسی از این فروشگاه آی موبایل گوشی یا چیز دیگه ای نخره،

200 هزار تومان ارزونتر میده، یک میلیون خسارت میده،

گوشی که قراره 2 هفته پیش اونم بعد یک ماه به دستم برسه، هنوز که هنوزه نرسیده.

امروز به پشتیبانی شون زنگ زدم، ورنداشتن، توی چت آنلاین گفتن در طی این هفته ارسال میشه، یه هفته هست که دارن همین حرف رو پاسخگوهاشون تحویل آدم میدن،

دقیقا عین همین حرفو پاسخگوهای قبلی هفته ی پیش بهم گفتن.

خسارت هم نمیشه ازشون گرفت، چون توی قوانین سایت شون نوشته، فروشنده حق داره به هر دلیل و عذری، سفارش رو به تاخیر بندازه.

خلاصه که از این سایت خرید نزنید، پشیمون میشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من اولای فروردین سفارش دادم ویک ماه از موعود ارسال گذشته ولی هنوز نفرستادن یکم نگرانم ولی تو سایت ایلماز یک مورد شکایت نبود که بگه به دستمون نرسیده نمیدونم واقعا یکم نگران شدم

سلام سفارشتون رسید ؟

سلام، خیر، رفتم به سایت اینماد زنگ زدم، ازشون راهنمایی گرفتم، گفتند که سفارشت رو لغو کن، پولت رو پس بگیر برو از یه جای دیگه، 200,300 تومن گرون بگیر، وقتی یک ماهه به تاخیر انداخته یعنی حالا حالاها گوشی به دستت نمیرسه

منم ۵فروردین سفارش دادم هرچی زنگ میزنم همش امروز فردا میکنن اگه مال شما رسیده دستتون لطفا بگید

من 27 اسفند، قبل عید سفارش دادم که 21 فروردین باید گوشی رو پس میدادن، هر روز که بهشون زنگ میزدم، یک بهانه و چاخانی پیاده میکردن،شنبه همین هفته رفتم سفارشم رو لغو کردم، درخواست بازگشت وجه رو دادم، دیروز هم رفتم ثبت شکایت زدم تا نوبتم برسه واسه دریافت خسارت. 

منم ۵فروردین سفارش دادم هرچی زنگ میزنم همش امروز فردا میکنن اگه مال شما رسیده دستتون لطفا بگید

نرسیده دست مون، شنبه همین هفته رفتم سفارشم رو لغو کردم، قرار بود 21 فروردین سفارش رو پس بدن ولی ندادن حروم لقمه ها، شما هم برید سفارش تون رو لغو کنید هرچی زودتر تا یک هفته دیگه پولو بزنن به حساب تون، من آی موبایل رو از سایت ترب و زومیت پیدا کردم،ولی بخاطر اینکه 200 تومن ارزونتر میداد،وسوسه شدم، سفارش دادم، چون میگفتم دلار بره بالای 60 گوشی هم خیلی گرون میشه. ولی الان هم دلار اونقدری بالا نرفته، هرچی زودتر پول تون رو بگیرید و از همون سایت ترب و زومیت، فروشگاه های ارزون شهرتون رو پیدا کنید و حضوری خرید کنید.

البته ناگفته نمونه، میتونید خسارت هم بگیرید،چون توی قوانین سایت نوشته فروشگاه حق داره تا حداقل چند ر ...

خلاصه که هرچی ثبت شکایت بزنید بهتره، کارنامه ی اعتباری فروشگاه زیر سوال میره، و مردم دیگه اعتماد نمیکنه

خلاصه که هرچی ثبت شکایت بزنید بهتره، کارنامه ی اعتباری فروشگاه زیر سوال میره، و مردم دیگه اعتماد نمی ...

دیجیکالا با اون ابهت و اسم و رسمش که 12 سال سابقه کاری داره، 6 تا شکایت توی کارنامه اش هست، بعد اونوقت آی موبایل با 9 ماه سابقه کاری 3 تا شکایت داشته باشه خیلی براش بد تموم میشه

دیجیکالا با اون ابهت و اسم و رسمش که 12 سال سابقه کاری داره، 6 تا شکایت توی کارنامه اش هست، بعد اونو ...

البته که این حرومزاده ها اعتبار و اینجور چیزها براشون مهم نیست، یا از پول مردم دارن استفاده میکنن، یا هم که معلوم نیست چه ذات کثیفی توی درون شون نهفته اس.

البته که این حرومزاده ها اعتبار و اینجور چیزها براشون مهم نیست، یا از پول مردم دارن استفاده میکنن، ی ...

باز هم هرچی هست، توی همین تاپیک باهام در ارتباط باشید، من کامنت هارو چک میکنم و با همدیگه علیه این حروم لقمه های بی وجدان یه فکری میکنیم.

من تماس گرفتم خیلی معذرت خواهی کردن و گفتن تو همه سفارش هاشون حتما ۱۸ روز تاخیرو دارن ولی بقیش به خاطر اینه که انبار گردانی دارن و تا ۶ یا ۷ خرداد حتما ارسال میکنند من که صبر میکنم