2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزیک ربطی به لنز انداختن نداره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
لیزیک ربطی به لنز انداختن نداره

نمیدونم دوستم گفت لیزیک یا حالا لارک کرده لنز رنگی گذاشتن براش به جای لنز بی رنگ

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
مگه داریم فک نکنم جراحی چشم رنگی هنوز مورد تایید باشه ریسکش زیاده

نمیدونم انجام داد دوستم و خیلی قشنگ شده

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
نمیدونم دوستم گفت لیزیک یا حالا لارک کرده لنز رنگی گذاشتن براش به جای لنز بی رنگ

آخه تو لیزیک لنز نمیذارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو لازک چی؟

نه هیچ کدوم

احتمالا خودشون لنز گذاشتن، شاید هم رنگ تزریق کردن که احتمالش خیلی کمه انجام بدن چون خطرناکه

نه هیچ کدوم احتمالا خودشون لنز گذاشتن، شاید هم رنگ طزریق کردن که احتمالش خیلی کمه انجام بدن چون خطر ...

ن گفت لنز گذاشتن 

ب جای لنز بی رنگ لنز رنگی گذاشتن 🥲

ن گفت لنز گذاشتن  ب جای لنز بی رنگ لنز رنگی گذاشتن 🥲

مگه این که برای مدت کوتاهی گذاشته باشن، که اینم بعیده یعنی من تا به حال این جور چیزی نشنیدم

مگه این که برای مدت کوتاهی گذاشته باشن، که اینم بعیده یعنی من تا به حال این جور چیزی نشنیدم

منم ولی خیلی دوس دارم انجام بدم

منم ولی خیلی دوس دارم انجام بدم

در موردش تحقیق کنید ، اگه باشه هم به صورت تزیق رنگ هست که اینم خیلی خطرناکه و ارزش نداره و اصلا بعید میدونم که انجام بدن

ولی لنز رو نمیشه برای مدت زیادی گذاشت، چشم آسیب میبینه

در موردش تحقیق کنید ، اگه باشه هم به صورت تزیق رنگ هست که اینم خیلی خطرناکه و ارزش نداره و اصلا بعید ...

اره تزریق رنگ قبلا شنیدم هزینه اش هم بالای ۲۰۰ میلیون و رنگاشم مصنوعی و زشته