مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 عنوان کیا لیزیک با لنز رنگی انجام دادن؟ 409 بازدید | 13 پست رضایت داریدهزینه اش هم بگید شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!! 1402/02/04 | 15:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maniajan عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 4516 لیزیک یعنی برش قرنیه یا الماس لنز نمیذارن من انجام دادم ۴ تومن شد
kiss_me_in_the_ocean عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 مگه داریم فک نکنم جراحی چشم رنگی هنوز مورد تایید باشه ریسکش زیاده ✨🤍love me like you do
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16666 لیزیک ربطی به لنز انداختن نداره خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 لیزیک ربطی به لنز انداختن نداره نمیدونم دوستم گفت لیزیک یا حالا لارک کرده لنز رنگی گذاشتن براش به جای لنز بی رنگ شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 مگه داریم فک نکنم جراحی چشم رنگی هنوز مورد تایید باشه ریسکش زیاده نمیدونم انجام داد دوستم و خیلی قشنگ شده شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16666 نمیدونم دوستم گفت لیزیک یا حالا لارک کرده لنز رنگی گذاشتن براش به جای لنز بی رنگ آخه تو لیزیک لنز نمیذارن خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 آخه تو لیزیک لنز نمیذارن تو لازک چی؟ شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16666 تو لازک چی؟ نه هیچ کدوماحتمالا خودشون لنز گذاشتن، شاید هم رنگ تزریق کردن که احتمالش خیلی کمه انجام بدن چون خطرناکه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 نه هیچ کدوم احتمالا خودشون لنز گذاشتن، شاید هم رنگ طزریق کردن که احتمالش خیلی کمه انجام بدن چون خطر ... ن گفت لنز گذاشتن ب جای لنز بی رنگ لنز رنگی گذاشتن 🥲 شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16666 ن گفت لنز گذاشتن ب جای لنز بی رنگ لنز رنگی گذاشتن 🥲 مگه این که برای مدت کوتاهی گذاشته باشن، که اینم بعیده یعنی من تا به حال این جور چیزی نشنیدم خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 مگه این که برای مدت کوتاهی گذاشته باشن، که اینم بعیده یعنی من تا به حال این جور چیزی نشنیدم منم ولی خیلی دوس دارم انجام بدم شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16666 منم ولی خیلی دوس دارم انجام بدم در موردش تحقیق کنید ، اگه باشه هم به صورت تزیق رنگ هست که اینم خیلی خطرناکه و ارزش نداره و اصلا بعید میدونم که انجام بدنولی لنز رو نمیشه برای مدت زیادی گذاشت، چشم آسیب میبینه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مائولي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 11455 در موردش تحقیق کنید ، اگه باشه هم به صورت تزیق رنگ هست که اینم خیلی خطرناکه و ارزش نداره و اصلا بعید ... اره تزریق رنگ قبلا شنیدم هزینه اش هم بالای ۲۰۰ میلیون و رنگاشم مصنوعی و زشته شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!