2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روضه رباب واس علی اصغر بگیر

وای منم از همین روضه علی اصغر حاجت گرفتم💔😭

استارتر عزیزم دقیقا جایی ک ناامید میشی میبینی معجزه میشه و آدم شرمنده بالا سری

برای حاجت روا شدنت آیه الکرسی میخونم و امن یجیب 

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
منم 8 ساله، من که دیگه دلم میخواد همه ولم کنن تا دیگه قید بچه رو بزنن، حوصله درگیر شدن با این مشکلو ...

منم خسته شدم بخدا فامیل های شوهرم خیلی کنایه میزنن ولی شوهرم اصلا ب روم نمیاره.. البته ی پسردارم بعداون دیگه باردار نشدم 

انشالله عزیزم.. دکتورم گفت اینسری حتما جواب میگیری ولی دلم اب نمیخوره

خودتو همسرت به نیت بچه دار شدن ریزه های سفره رو بخورین. به نیت بچه دار شدن به گربه ها غذا بدین .یه چند وقت امتحان کن ایشالا نتیجه میگیری

منم خسته شدم بخدا فامیل های شوهرم خیلی کنایه میزنن ولی شوهرم اصلا ب روم نمیاره.. البته ی پسردارم بعد ...

وا یکی داری ناراحتی؟؟ عزیزم کاش خدا به ماها یه دونه سالم بده، گور بابای حرف مردم